mandag 24. mars 2008

Nye prosjekter...

Vi har mange prosjekter på gang. Jeg holder jo på med vaskerommet og så står både kjøkken og kjellerstue for tur.

Vi holder sakte men sikkert på å gjøre om nesten hele kjelleren fra vanlig kjeller til boligrom. Det tar tid! Neste oppgave der er å lage en stor og deilig kjellerstue. Men parallelt har jeg lurt mannen min til å gjøre om kjøkkenet også:) Kvinnelist vet dere...:)
.
Kjøkkenet vårt er ganske stort, ca 30 km2. Idag er det kremgult (les altfor gult), og det vil fruen i huset at skal bli hvitt. Jeg har en gammel slagbenk der som skal males hvit og så har jeg lyst til å blande inn litt moderne og stramt også. Hovedlinjene blir hvite sånn at jeg kan blande inn litt farger etter årstid og humør. Her er en liten idecollage, men jeg ser jo nå at jeg ikke har fått inn noe lysblått...hm...det må jeg jo...
.
Bilde fra Kvänum
.
Bilde fra Kvänum
.
Hvis alt går etter planen blir det shopping på Bolina og Ikea imorgen = lykke!

10 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Hørte jeg ordet shopping? jepp, me like...
Lykke til med prosjektene dine, håper vi får se bilder av resultatene!
natta herfra...

Anonym sa...

Så kjekt at det går an å kommentere for oss som ikke har blogger-konto også nå.

Kvinnelist er viktig. Man kan nå virkelig langt med det. Gleder meg til å se fortsettelsen av kjøkkenet.

Ann Helen sa...

Så stilige bilder! Høres ut som et kjøkken etter min smak også. Hvitt som base for kunne blande inn farger etter årstid, litt gammelt og nostalgisk og litt nytt og stramt:) Kos deg med planlegging og oppussing!

Hulda sa...

Så spennende ting dere er i gang med, gleder meg til å se bilder etterhvert. Fine inspirasjonsbilder du viser også. Kos deg med shopping! :)

borghild sa...

Høres ut som en god plan, og shopping er aldri å forakte! Likte tingene i montasjen din også, så kjøkkenet blir sikkert kjempefint! Kjenner til det der med litt for gult... Vi har vel en slags latte farge på veggene på kjøkkenet, og jeg skulle veldig gjerne sett at de var litt hvitere. Men så er kjøkkeninnredningen i samme farge, og vi kan ikke male alt sammen heller... Hadde kjøkkenet vært gammelt så, men det ble pusset opp for 2 år siden (ikke av oss), så jeg får lukke øynene litt... Jeg er veldig fornøyd med kjøkkenet ellers, så jeg får heller tenke på det! Og den Pappelina-matta er både fin og genial. Helt topp at den er i plast, alt kan vaskes av... Vi hadde vår i kjøkkenet i det gamle huset, foran komfyren, men det vises overhodet ikke på den. Nå ligger den i gangen, og da er jo ikke flekk-risikoen like stor, men jeg er stadig like fornøyd. Klem B:-)

☆Therese sa...

Hei :o)
Du har jammen hatt litt å pusle med i påsken. Tenker på maling, mekking av freser (imponert) + måking osv.
Håper du har fått slappet litt av også og kost deg med interiørbladene du kjøpte.
Selv har jeg vært på hyttetur i snøkavet :oD To dager med skikkelig snøvær og to dager med sol. Vi har hatt det veldig fint.
Ha en superfin uke og lykke til med alle prosjektene dine.

En mammas drömmar sa...

Gud vilken snygg lampa du hittat, var är den ifrån, vet du det? Har bara sett såna i vitt tidigare?

frk. vims sa...

mmm flotte bilder!
det bordet er helt fantastisk flott!!
og med en sånn fin benk er det jo plass til mange rundt bordet! sånn vil jeg også ha :)
den hunden så søt ut den også ;)

regner med du har kost deg på IKEA og Bolina om du/dere fikk tatt turen.

her ryddes det på gjesterommet.
Vi skal i bryllup i helga, og forloveren til vimsemannen kommer med kjæresten sin.
Pleier ikke å være så nøye på det når bare han kommer, men når kjæresten kommer (som jeg ikke kjenner) så må det være strøkent ;)

ha en fin kveld!

Gunhild sa...

Hei! Håper det er greit at jeg linker til deg. Dette var en blogg som ga inspirasjon. Jeg liker også kombinasjonen hvitt, brunt og lyseblått:), pelspledd... Jeg holder også på å planlegge kjøkken.

Miamor sa...

Oi.oi...ser ut som det blir bra med DEN stilige idêcollagen du har laget. jeg har lattefarge på kjøkkenet og hvit slagbenk og hvitt bord med litt moderne ,minimalistiske stoler til! Syns det blir litt mye med ren kosestil, må ha litt stramt innimellom jeg, så det høres ut som vi er på linje der du :)
Prøver å ta toget fra Skøyen til Stabekk jeg da, så får jeg kose meg litt på Bolina!