mandag 24. mars 2008

Hurra for meg
Hurra jeg har fått min første award...ever!! Den fikk jeg fra snille frk. Vims, som helt klart vet å sjarmere. Tusen takk:))

Så var det vanskelig valget... Hvem skal jeg gi den til? Kunne gitt den til mange, men det ble til disse:

Borghildpia: -fordi hun så trofast skriver hyggelige kommentarer til meg og bloggen hennes er full av inspirerende farger og kreative funn!

Miamor: er ganske ny her, men veldig ivrig. Hun er alltid kjapp i replikken, og skriver om alt fra kjøttbollesteking til herlige hverdagslige gleder.

Dans på Roser: det er en fryd å stikke innom bloggen hennes. Så masse farger, herlige bilder og kreative innslag. I tillegg minner hun oss på det viktigste i livet: og se de små gledene i hverdagen!

Fru Fjeldhammer: Her er det futt og fart! Hun har en herlig og levende måte å fortelle på, og jeg må alltid en tur innom her for å se hva hun har i gjære! I tillegg kommer det alltid morsomme kommentarer derfra.

Lindas Hus: Linda holder meg oppdatert på klesfronten. Her kommer det i tillegg til flotte interiørbilder, masse tips om klær. Supert. Gleder meg til å se det nye huset hennes for hun viser stadig masse lekkert som skal inn der. Linda var også en av de første som la inn kommentarer da jeg var helt fersk og det glemmer man aldri vet du..:)

3 kommentarer:

Miamor sa...

WOW.you make my day!!! Så koslig ! Ble kjempeglad! Hvordan gjør en det med sånne awards? Hvordan kan jeg gi videre?
Høres ut som du har hatt en kjempedag på Bolina! Jeg har lenge hatt lyst til å dra dit! Skal til Oslo med jobben i morgen, og siden det er torsdag er det kanskje lenge oppe? Er det lett å finne på Stabekk?

Linda Nordli sa...

Så utrolig koselig å lese. Jeg gleder meg til å flytte inn inytt hus ja:) Da skal jeg inspirere alle med flotte bilder!!! Tusen takk for fine ord.Ha en fin dag!

Miamor sa...

Takk igjen til deg fru Vips : ) Vips så var det gjort med assistanse fra sekeretæren! God å ha du :)