lørdag 22. mars 2008

Hvit inspirasjon


Med all den hvite snøen som inspirasjon her idag, kom jeg over disse flotte bildene fra Cox & Cox. Det er så herlige farger. Vaniljehvit...nesten... Nyt dem.

Også et lite hipp hurra... det drypper fra taket. Det smelter!!19 kommentarer:

MeyBiMe sa...

Godt du finner noe POSITIVT med all denne snøen... :-)
Dette var jo bare kjempelekkert!!!
Jeg tar en av hver..eller 2..3...
Ha en fin dag :-)

Hulda sa...

Kjempefine bilder! Likte alle innleggene du har hatt i påsken, har bare ikke vært så mye på blogger de siste dagene, men nå er jeg innom. :) Har fått lagt inn nye ting hos meg også i dag. :) Høres ut som du har kosa deg masse, pizza og peisvarme hørtes veldig godt ut. :)

Miamor sa...

Så kreativ du er da! Deilig med litt tid for seg selv oppi malinga? Nydlige bilder fra nettet forresten ! Paiene mine ble mislykka, men kjøttbollene ble supre! Snur og vender dem i stekepanna mens jeg blogger litt! Er buden bort på pizza i kveld. Må bare komme meg gjennom all den kjøttfarsen først....

Fru Fjeldhammer sa...

flotte bilder.. man får lyst på alt!!
kos deg i kveld!
klem

Miamor sa...

Flott at du skriver litt om utdannelsa di! for et par år siden var jeg kjempelei av å jobbe som sykepleier i turnus! Jobber nå som leverandør innen helse, og trives godt med det.. Stor frihet i å legge opp dagen sjøl, selv om det innebærer litt reising for meg.. Sysler fremdeles med tanken om å starte noe for meg selv der jeg får bruke kreativitet og skapertrang.. Får bare se tida an. Det er en tid for alt i livet, men at det man gjør skal kjennes godt og riktig er iallefall sikkert. livet er for kort til å bruke mange år på noe man ikke er skapt til å gjøre.. Flott av deg å følge hjertet ditt : )
Jeg har to gode venninner som driver å syr litt og er kreative sammen. Det hel begynte med at vi hadde noe vi kalte drømmegruppe. Vi prata mye om hva vi egentlig drømte om, og ville bruke livet til.. Tror vi alle trenger å stikke fingeren i jorda av og til for å finne ut av hva vi holder på med og om vi er på rett kurs. Ha en flott kveld.
Nå er kjøttbollene i boks ! jeg har funnet ut at man kan se en DVD mens man ligger i badekaret. Så jeg er nå helt oppløst i huden etter å ha inntatt Poirot i badekaret! Engelsk krim hører jo påsken til, og for meg som elsker å belønne meg selv med et deilig bad, var det en glede å oppdage at dette kan kombineres : =)

borghild sa...

Nydelige bilder! Jeg er jo stor fan av bokstaver, men har aldri sett dem sammen i løkkeskrift, det var jo kjempefint!! Her har det også dryppet i dag, men det ser visst ikke ut som om finværet fortsetter, og det er jo dumt...
Ha en fin kveld, klem B:-)

Karna sa...

Nydelige bilder, digger slike hvitmalte gulv, tror bare ikke det går i mitt hjem...her dras og flyttes det på HELE tiden, og da hadde vel gulvene sett ut deretter.

Ha en fortsatt god påske, du får overlate resten av snømåkingen til de som har vært på fjellet og hvilt seg...=0)

mali-mo sa...

Nydelige inspirerende bilder. Og nå skal jeg jammen ikke klage mer over de små snøfjonene som er falt her...når jeg ser bildene dine. Fine påskebilder!

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Helt klart underbart delikata bilder du bjuder på!

Tack för att du delar.

Stor klem fra iskalla Oslo *bläk*

Miamor sa...

Måket snø i dag og eller...? Her har det også snødd masse i hele helga. Det er nokså uvanlig her ute ved kysten : ) Elsker lyset det bringer med seg! Alt er bedre enn regn, men man blir jo vanntett etter å ha bodd i dette området i 23 år: ) Har bakt grove rundstykker og kokt varm sjokolade med krem. Får besøk av to venninner og da er det på sin plass med litt kos!!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

gillar texten...vart köper man dem??

Hopas påsken vart fin!!

__♥♥_♥♥
_♥♥___♥♥
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
____♥♥___♥♥__♥♥
___♥___________♥
__♥_____________♥
_♥____♥_____♥____♥
_♥_______o_______♥
_♥_____=___=_____♥
___♥_____W_____♥
_____♥________♥
_______♥♥♥♥♥♥
~~~*GLAD PÅSK*~~~
Önskar Millan!!!!

Kram♥

frk. vims sa...

så fine bilder du har funnet frem til oss! :)
Så flink du er som mekker snøfreser! Jeg er imponert, mannen er også flink som klarer å forklere over telefonen ;)
Se på bloggen min, det er noe til deg der ;)

Tove sa...

Utrolig mange stilige bilder du finner altså:)

Å all ære til deg som fiksa snøfreseren! vi har ikke snøfreser en gang vi, og en diger gårdsplass... men som deg har jeg en snill mann ( bare et par ganger har jeg tatt i snøskuffa de siste årene)

Tove sa...

Glemte forresten å si at ja det er i Porsgrunn jeg vil starte en butikk når vi flytter hjem, håper på å få åpnet i god tid før neste jul. Men jeg har ikke noe lokale enda...og det er jo ganske viktig, så si ifra da om du ser et egnet sted til leie:)

Håper å finne et sted øverst i Storgata ( eller blir det nederst?) altså mellom rådhuset og osebro, aller helst, bor nemlig rett i nærheten der:)

Hvordan går det med vaskerommet, får vi se bilder snart?

Tove

Anniken Zahl sa...

Sitter her å nyter delikate bilder på bloggen din! Jeg har akkurat kommet inn i denne blogg-verden, så jeg er temmelig fersk. Min svigerinne i Blafre har inspirert meg til å vise litt av hva jeg jobber med.. titt innom: zahlfurunes.blogspot.com
Jeg jobber som interiørkonsulient, stylist og utforsker mine fotointeresser.. Ja, hopp uti det!!!

Karna sa...

Så snilt av mannen din å hjelpe til å måke for naboen, for håpe både nabo og mann vet grunnen...at du stod i 3 timer her om dagen...=0)

Er hvitt hos meg også nå, men solen skinner, så det varer vel ikk alt for lenge.

Lena sa...

Jeg har også latt meg friste skikkelig inne hos Cox & Cox...
Må si : du verden å flink du er til å mekke! *bow*

MODERN COUNTRY sa...

Åå, jeg elsker cox & cox! Så mye delikat og lekkert. Du har forresten fine farger her inne, lyst og herlig.

Tusen takk for bursdagshilsen forresten, det var kjempekoselig :)

Nyt kvelden!
Klem Aina

Fru Fjeldhammer sa...

Hei du!
Er huset blitt fullt igjen? Her er det stille uten storesøster!!
kos dere masse...