onsdag 26. mars 2008

Hvit handlekurv

Noen fikk kanskje med seg at jeg skulle på shopping med stor S igår. Det vil si til Bolina på Stabekk. Åh...lykke!! Jeg får helt ro i sjela etter å ha vært der en tur (det skjønner ikke mannen min noe av..:). I allefall... det ble en hvit shopping på alle måter.

Først starter vi alltid med en lunsj med verdens beste foccacha-brød (se bilde). Bare den er verdt turen.Så fikk jeg masse inspirasjon på Bolina. Nå vet jeg hvordan kjøkkenet skal bli! Må bare jobbe litt mer med mannen som nå plutselig synes vi har litt for mange prosjekter på gang.

Så ble det Ikea. Hjemoverturen tok tid. Det sto vogntog på kryss og tvers nedover hele E18. Men til kl 21 var jeg endelig hjemme. Alt i alt en god dag! Her er funnene mine:Åh...lykke


Inspirasjon fra Bolina

Mer fra Bolina
.

Mine hvite funn...

19 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Tusen takk for award, var ikke lett det der altså.. skulle gi en til deg men fant fort ut at du hadde fått en allerede!!

Du, så mye flott du har kjøpt, for en tur..!! Skjønner at jeg må en tur på bolina ja,har alldri kommet meg dit!!

Blir så spennede å se det ferdie resultatet altså for det håper jeg vi får se!!

Ha en fortsatt fin dag videre..

Livy sa...

For noen flotte funn du har gjort! Tror jeg må til den butikken jeg også - såååå mye lekkert!

Fru Fjeldhammer sa...

Endelig, så kjekt å høre.. jeg har en vegg som skulle ha vært malt for et år siden jeg.. TTT (tingtartid) her i gården altså!!

men jeg selv er født både nyssgjerrig og ikke så flink til å vente... så her har du masakråka!! fort deg litt a... jeg vil se! *LOL*

Linda Nordli sa...

Bolina ja.... drøøøøm. Bildene du har lagt ut er en fryd for øyet:) Takk for inspirason!!!

Ann Helen sa...

Så mye stilig -gleder meg til å se kjøkkenet! Jeg også elsker Bolina! Var mye der da vi bodde i Bærum, men nå er det lenge siden. Skjønner at jeg må ta meg en tur igjen snart:)

frk. vims sa...

tror de lampene som du har kjøpt deg henger i det kjøkkenet som er avbildet på Flittiglisene sin blogg i dag :)
Mye fint og hvitt du har kjøpt, gleder meg til kjøkkenet er ferdig og vi alle kan få se! :)
Lover at jeg ikke skal mase på deg, men synes det kjøkkenet kan bli ferdig fortfort! Er litt nysgjerrig ;)

klem

Miamor sa...

Takk for tips om award. Har ikke klart å legge inn sånn at man bare kan klikke på navnet,så går de rett til blogg. Mannen var på jobb skjønner du! Eller sekretæren som jeg kaller han av og til . Pleier å si at jeg har et forhold til sekretæren, og det er helt lovlig!

☆Therese sa...

Så fine ting du har kjøpt!! Liker de hvite emaljerte lampene (og de andre tingene også).
Blir det kanskje hvitt, brunt og lyseblått på kjøkkenet ditt?!
Kjøkkeninnredningen min er ikke helt lys grå, vanskelig å beskrive den. Ikke har jeg fargekoden i hode lenger heller- fargen virker nok litt mørk i mørke rom - ha ha
Godt beskrevet.
Du får jobbe litt med mannen i huset, de mennene trenger ofte å gruble litte over tid har jeg merket. Men med litt "kvinnelist" er det mye man kan få til etterhvert :o) Lykke til - gleder meg til å se litt mer av hvordan den kan komme til å bli.

Ninas Lounge sa...

En sånn dag er drømmen og hverdagsluksus. Det gir inspirasjon og en frihet til å se på de tingene man selv ønsker. Fine ting du kjøpte, gleder meg til å se kjøkkenet ditt når det er ferdig. Stor klem!

Verkstedet sa...

sukk....gu- så deilig- både lunchen og shoppingen. jeg får også helt ro i sjelen av slikt!!!men det forstår ikke mennene....og det er kanskje ikke så rart at de ikke skjønner hvordan vi kan få ro i sjelen samtidig med at kontoen tømmes....;)...
her er hverdagen såvidt tilbake, jobb i går, og fridagen min alt i dag. den ble nytt ute i solskinn på terrassen:) og jeg torr det gav det lillt overskuddet jeg mistet når ferien pluselig var over og kun klesvask og bager skule på plass....tar litt tid å finne rytmen igjen eter late dager på fjellet...men, men i morgen er det uansett på an igjen..
ha en fin uke videre!

Hulda sa...

Så SKJØNNE hvite funn du har gjort! Lekre bilder!

♥bagatellar♥ sa...

Har nå "bladd" meg gjennom hele bloggen din og storkost meg:-D Takker for meg og legger deg til i mine favoritter, for her kommer jeg garantert tilbake på besøk.

borghild sa...

Tuuusen takk for awarden!! Min første også, og bare såå koselig!
Og skal si det ble mye fint på shoppingen, gleder meg til å se kjøkkenet ferdig!!
SKulle gjerne hatt den lunchen også, men vi har allerede et stamsted for lunch... De har det beste brødet i byen, og med det lager de byens beste sandwicher. Om du noen gang er i Kristiansand, er altså Kjøkkenskapet stedet!:-) Ha en fin kveld! Klem B:-)

Anna Lisa sa...

Hei!! Takk for besøk i bloggen min og koselig kommentar:) Så kjekt du likte å stikke innom, og det er bare å komme innom igjen:) Altid kjekt å bli kjent med nye i bloggverden. Du har også ei veldig flott og inspirerande blogg. Hit kjem eg tilbake og hilser på:) Ha en koselig kveld. Klem

Solveig sa...

Oi! Så kjempefine ting. En ekte hvit shoppingrunde, både værmessig og interiørmessig. Bolina...*hjerte*

tinemor sa...

Skjønner godt at Foccacha´n var verd turen alene. Friste, friste!!
Masse fint du har fått i!
Vi har desv ikke Bolina her, men ikea har Trondheim fått, og der har jeg etterhvert vært en del turer.
Koz deg med "funnene".
:-)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei

Så masse fint du har kjøpt ! Har aldri vært på Bolina jeg ..men ser ut til en butikk man godt kan like , hihi!!!

Ha en strålnede god dag , klem

Huset i Hagen sa...

Så mye lekkert du har handlet! :0) Det er definitivt en butikk jeg vil besøke når jeg er på de kanter. :0)

Lena sa...

Så herlige bilder, er veldig enig med deg i at sommeren er herlig. Et par måneder igjen nå, så håper jeg det nærmer seg :) Bolina er min store favoritt når jeg besøker min søster, hun bor ( heldigvis) på Stabekk. Tror nesten jeg kunne shoppa hele butikken jeg ;)