søndag 3. februar 2008

Mmm... brune sjokolademuffins
Åh...det lukter så godt her... Ble så inspirert av Bo's blogg med de flotte muffinsene. Mine forble brune... Deilige brune med sjokoladebiter.

Også var det dette prosjektet med å komme iform til sommern, og ikke spise så mye søtt da... Det utsetter vi til imorgen!!

God søndag alle sammen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fine bilder! Enig med deg at København er flott! Må ha ein liten tur minst en til to ganger i året. Neste tur er bestilt til mai. Då blir det jentetur med fire venninner. Det blir deilig:0) Må også innom Grønlykke. Masse fint å sjå på i Kompanistrædet og dei andre sidegatene. Ha ein fin kveld:=)

borghild sa...

De muffinsene så veldig gode ut! Vi har laget fastelavnsboller, vi, med krem, og synes egentlig det er litt kvalmt...:-)
Den hvite senga var bare superfin! Var på utkikk etter lignende til poden når han skulle ha 'stor' seng, men fant aldri noe... Må prøve igjen nå med minstemor.
Ha en fin kveld! :-)

Linda Nordli sa...

Hei! Takk for kommentar på siden min:) Fin blogg du har. Ha en kjempefin kveld! Skal følge deg utover. Klem fra meg

Hulda sa...

Så koselig det var her hos deg, tror ikke jeg har vært her før. Men, legger deg gjerne til som link på min blogg. :) Meg finner du her: huldals.blogspot.com

Ninas Lounge sa...

Hei.
Jeg er også ny i bloggverden. Ser at det er flere som elsker københavn, en fantastisk by!
Fin blogg du har, gøy med nye blogger.
Ha en fin dag!

Verkstedet sa...

flotte bilder, det innlegget skulle dog kommet før, var jo nettopp der,men visste ikke om den...æsj!!! men skal jo dit igjen- og da...;)
ser godt ut med de der muffinsene:)
ha det bra!