tirsdag 5. februar 2008

Bolina
Noen ganger i året må jeg inn til Stabekk å få litt "åndelig påfyll". Da drar jeg til Bolina! Det er en så flott butikk!! Hvis dere ikke har vært der, må dere prøve å få sjansen til å dra innom der en gang. Det er et stykke unna meg også etter at jeg flyttet, men noen ganger drar jeg på "husmorferie" og da må jeg innom her.

Nå har jeg begynt å få et rituale hver gang jeg drar dit:-) Først drar jeg på Baker Hansen å spiser lunsj = de har de beste focaccia-brødene med mozarella, pesto, soltørkede tomater og ruccola. De smaker bare helt fantastisk! Bør prøves! Og så en caffe latte ved siden. Dagen avrundes med et besøk på Bolina og en utrolig flott blomsterbutikk som ligger rett ved siden av.

Her er noen bilder jeg tok utenfor butikken før jul.9 kommentarer:

borghild sa...

Det er luksus med husmorferie! Jeg og en venninne dro til London på husmorferie for ganske nøyaktig et år siden, da hadde vi hver vår 2-åring hjemme og begge hadde vi en jentebaby i magen. Fant ut at nå kunne det bli lenge til neste gang, så vi fikk bare benytte sjansen. Er jo bare såå deilig å av og til kunne shoppe, spise deilig lunsj og middag, og bare kose seg i litt andre omgivelser enn til vanlig! Og så i fred og ro:-) Men etter et par dager er det jo deilig å komme hjem også, en savner jo fort den lille familien sin:-) Har forresten ikke hatt husmorferie siden, begynner kanskje å bli på tide, hmmm... Har aldri vært på Bolina, det er ikke så ofte vi er i Oslo-traktene, vi kjører som regel bare rett gjennom, men en husmorferie eller kjæresteferie i Oslo kunne jo stått høyt på ønskelista...:-)
Klem fra Borghild

Linda Nordli sa...

Hei! Ja, Bolina er en flott butikk med mye inspirasjon!!! Elsker den:) Ha en fin dag!

Albertines verden sa...

Hei. Gratulerer med ny blogg, det var koselig at du stakk innom. Grøn Lykke skal jeg huske på neste gang jer er i Køben. Ha en fortsatt fin uke

Dans på roser... sa...

Hei. Har aldri vært på Bolina selv, men har lest om dem i diverse interiør-blader, sett reportasjer fra hjemmene deres. Herlige damer som driver butikken, det er helt sikkert. Nydelige varer. mmmmm....

Landlig sa...

Hei, så fin blogg du har! Gøy at du besøkte meg også. Linker deg jeg - vi ferskinger må jo holde sammen? Bolina butikken så kjempekoselig ut. Der hadde det vært gøy og vært innom en gang:-)
Så spennende at du studerer også, og lykke til med studiene!!

Hulda sa...

Brødene høres deilige ut, og butikken fristet meg den også. :)

Julias vita drömmar sa...

Hej och tack för fina kommentaren i min blogg.

Härlig blogg du har, välkommen till bloggvärlden :)

Kramar från Sverige!

hannemor sa...

Hei, telemarking her også, men ikke bosatt der!!
Så fin blogg du hadde, og så spennende å lese om København. Jeg drar dit i morgen på motemessen. Har vært i byen mange ganger, men ikke vært på Grønlykke, så takk for tipset.! Blir kjekt å følge deg videre også, i planene om egen virksomhet. Jeg starter også, men uvisst om det blir nå til våren eller høsten! Mye som skal på plass ja!

Ha en strålende dag videre, og besøk meg gjerne! (:

Anonym sa...

har en tendens til å dumpe innom siden din når jeg søker på forskjellige ting! veldig fin blog!