lørdag 2. februar 2008

En av mine favorittbutikker...

Jeg elsker København... så mye at jeg faktisk giftet meg der:-) Synes det er så herlig å tusle rundt i byen å snuse inn atmosfæren. Se på menneskene...sette seg ned å ta en caffe latte på en kafe og gå i alle sidegatene og finne små skatter av noen butikker. En av de butikken jeg alltid er innom er Grønlykke. Den er så herlig!


Du må ha god tid der for det er mye å se på. Noen rare ting og masse fine ting. Nå er jeg nok litt glad i litt rare, anderledes ting jeg da... Iallefall... her er noen bilder fra butikken:En annen spennende liten butikk er "Creme de la creme a la Edgar" (Så herlig navn..). Dette er en liten butikk med mye "hjemmelaget" til barn og barnerom. Verdt et besøk.

Ha en flott helg!3 kommentarer:

elin1976 sa...

Hello
En helt ny blogg som jeg ikke har sett før. Velkommen til blogglandia. Ha en fin kveld:O)

Anonym sa...

Hei! Kjempe fin blogg! Jeg har ikke blogg selv, koser meg bare med mange andres foreløpig. :-) Får veldig lyst å bli med i denne verdenen, men har jo ingen greie på dette her.. Så at du også er helfrelst i København - ditto! Nå skal jeg snart en tur igjen til denne utrolige byen og da hadde det vært gøy med et besøk i de butikkene du anbefalte. Har du adressene? Ha en riktig koselig kveld! Kristine

Ingrid_blafre sa...

Å, yndlingsbutikken (en av dem i alle fall... er mange som kan konkurrere om den tittelen i Køben). Forstår at du har kost deg! Grønn Lykke er NYDELIG.