tirsdag 1. desember 2009

Førjulskos!
Bilder av fotografen M. Vang.

Kjenner du...som jeg... et lite snev av julepanikk? Har du alle gavene under kontroll, eller er du litt bakpå du også? Her er det ikke "på stell", men det blir vel jul likevel tror du ikke..:)

Midt i alt man må gjøre er det viktig å kose seg! Jeg tror til og med man kan jage bort en bitteliten svineinfluensa hvis man bare tar litt vare på seg selv...

9 kommentarer:

Fire Hjerter sa...

Så koslige bilder.
Neida her er ikke alt på stell- men det er jo bare tradisjonen tro. Og man julen handler vel om tradisjoner :)Har fått handlet inn en del gaver og nesten alle kalenderpakken er i boks. Og det er også pepperkakene. SÅ det blir nok jul i år også.

Anonym sa...

nei her er det langt alt under kontroll - alle julegavene til Norge er ferdige - MEN mangler de som vi skal gi bort her - den eneste fordelen er at vi har helt til 6 januar her - bortsett fra noen smågaver selve julaften OG at begge tantebanra mine har bursdag nå i desember - det værste er at jeg ikek vet hva vi skal gi!!!
Det som stresser meg mest - men som jeg jo ikke kan begynne å gjøre allerede - MEN må planlegge er at 12 stk skal spise hjemme hos oss den 24 - og så er vi 8 de neste 2 dagene - MEN ALT HJEMME HOS OSS!!

Anonym sa...

ååå - pakken din har kommet fram og til mammas frustrasjon var det så pent innpakket at hun ikke fikk snik tittet;-) TUSEN TAKK!!!

mi-rachel sa...

her stresser vi ikke;)
her skal det nytes.
fine bilder du hadde funnet.

tempo.dk sa...

Det er vigtigt at huske på at hygge sig - det skal ikke være stress og jag, men lystbetonet. Det bliver jul uanset hvad. Ha en fin aften. Hilsen Bente

Silje sa...

Vi tar det veldig med ro nå i førjulstida. Lite er på stell, men enn så lenge nyter vi vinteren (som endelig kom på besøk i går)Jula kommer selv om hybelkaninene lurer under sofaen.. ;)

Ha en kjempefin desemberkveld.

Silje :)

Strikkelaura sa...

Åh, så fine bilder!! Selv har jeg ikke tid til noe som har med jul og gjøre omtrent. Jeg har eksamen UTEN pause i hele desember (frem til 18).

Guttemamma sa...

Det tror jeg du har helt ret i,vi er ikke flionke nok til å tenke at kroppen trenger ro for å holde seg frisk. Må bare si at jeg synes det er leit at Strandlykke legger ned,men håper det kjennes godt for deg!!
klem

Lykkelille sa...

Nå ble jeg sulten:-) Her er heldigvis alt under kontroll, orker ikke stress med gaver i julen, det må elimineres vekk så fort som mulig. Tiden skal bare være kos:-)