tirsdag 11. november 2008

Julenissen og gud og sånt...


Det er ikke tvil om at julen kommer snikende...selv om det er litt tidlig ennå.

Her om dagen spurte mannen i huset vår 6 år gamle datter om hun trodde på julenissen. Det begynner jo helt klart å nærme seg slutten på den slags illusjoner.

Men hun svarte kjekt og greit at: joda hun trodde på julenissen og gud!! Ja, mest på gud da... fortet hun seg til å legge til. Godt hun har prioriteringene i orden..he he.

Ønsker alle en god uke!

19 kommentarer:

aase sa...

De er så nydelige de små,med sine vakre kommentarer!!

Fru Fjeldhammer sa...

Så søtt...

☆Therese sa...

:) Herlig!

6 åring vår (dvs han blir 6 om 2 uker, veldig nøye det der)er litt mer i tvil om nissen... Hvorfor kjøper vi julegaver, når det liksom er nissen som skal komme med dem?? Tja......... :o)

Ha en god dag,
klem

☆Therese sa...

Går vist litt fort i svingene; 6 åringEN, skal det jo være :o)

Liv Elin sa...

Hihi - så skjønn da !
Det er så morsomt å høre alt det herlige de finner på å si ! :)

Så mye fint i butikken din nå !:)

Smineset sa...

Hihi! Hun prioriterer bra!

Ønsker deg en strålende dag!

Torilpia sa...

Så herlig .. :o)

De får jammen sagt det - våre søte små :o)

Ha en fortsatt fin tirsdag!!

Klaffen sa...

He he, det er jo så søtt da. Jeg har ei på 7, som ikke evt om hun tror på nissen - henger nok på siste året nå ja. Men hyggelig uannsett da! koselig kommentar!

E:-) sa...

Hihi, så søt da:-) Gøy med sånne gullkorn:-)

mali-mo sa...

Søt ;) Lillemalien har også et avklart forhold, og hun har ennå ikke fyllt to år....hvordan kommer dette til å gå ;) I dukkehuset sitt har hun tre figurer; Mummi, Julenissen og Jesusbarnet;) Det er altså en figur av Lille MY, en nisse og en babydukke.

mali-mo sa...

Søt ;) Lillemalien har også et avklart forhold, og hun har ennå ikke fyllt to år....hvordan kommer dette til å gå ;) I dukkehuset sitt har hun tre figurer; Mummi, Julenissen og Jesusbarnet;) Det er altså en figur av Lille MY, en nisse og en babydukke.

Mitt hvite hus sa...

Herlig kommentar, det kommer rett fra hjerte når de er små=)

Ha en fin dag Klem Kerstin

Lykkelita sa...

Hi Hi, herlig med spontane, ærlige utsagn:) Så fiiint bilde av dere på bloggen din!
Vakre mennesker og fine innlegg i tillegg til en super butikk, det er ikke rart du er populær. I morgen på jobb skal jeg inn å bestille noe fra Strandlykke. Håper bare studentene skjønner at jeg må prioritere slik:) Hi hi:)

Lykkelita sa...

Nååhhh, fikk ikke handlet fra jobb - maskinene her har ikke Java. Må nok ordne det hjemme. Men fann ut hva jeg skal ha, så da kommer bestillingen senere:)
Ha ei fin helg!!

Inger sa...

Hei! Disse små fine kommentarene er gull verdt! :-)
Det ligger en utfordring til deg på bloggen min.

Miamor sa...

Enig med lilejenta di...tror mest på Gud jeg også!! herlige unger!! Ønsker deg ei god uke!! Jeg skal på farten til trøndelag. Var i 40 årsdag til kl.4 i natt!! så her blir det middagskvil!! Klem ;) Har ikke fått kjøpt noe ennå jeg, men hvordan går det med butikken??? Har du mye ved siden av??

Miamor sa...

Ja da , nå gjør jeg unna fartinga i november! Skal bare en tur til söta bror i desember,annars skall jag bara fika och laga julklappar.... Hej då !!

Anna Lisa sa...

Heisann!!
Ville bare hilse på og ønske en god kveld når eg først var innom:) Lenge siden eg har vore her no.
Ha ei fin veke
Klem

Anonym sa...

Var vel ikke noe dumt sagt det. Både julenissen og gud er skapt innenfor menneskers tradisjoner og kultur, og begge forbindes med jula.