fredag 7. november 2008

Julemesse

På skolen til ungene har de en flott ting! En fredag i måneden samles 1-7 klasse i gymsalen hvor lærere og elever stiller med band, og så synger de sammen.

Idag var det 6. klasse som hadde ansvaret og de sang en potpuri med Abba-sanger, i tillegg til noen sanger alle er med og synger ("Forelska i lærer" var veldig populær). Foreldre kan også komme å se.

Dette synes jeg er så bra! De samles på kryss av aldrer, blir kjent og synger av full hals akompagnert av flinke lærere.

Julemesse:

De som bor i nærheten av Porsgrunn inviteres til julemesse på Stridsklev(skolen) lørdag og søndag, hvor Strandlykke stiller med butikk. Kom å gjør en hyggelig julehandel.

9 kommentarer:

Klaffen sa...

Det var litt av en morosom greie da, ungene tenker jeg er strålende fornøyd! Æsj.. skulle bodd nærmere deg jeg. Eneste mulighet er å bli med mannen min nedover i morgen tidl. Han skal fiske i Langesund
( havfikse ) kl 06.00! Det er faktsik sykt :) men jeg bestiller på nett jeg, og koser meg med snuppa istedenfor. Så blir det komplett lykke for alle! Ønsker deg lykke til på messa! klem

Torilpia sa...

Dette gjorde de på skolen min eldste datter gikk på fra første til fjerde også. Men de hadde samling hver fredag. De sang bursdagssanger for de som hadde hatt bursdag den siste uka, hvert trinn hadde ansvar for underholdninga på omgang - og det var fritt frem for foreldrene å se på. Prioriterte de fredagene min datter hadde fremføring jeg :o)
Men kjempekos var det hele og ungene ble vant til å stå foran et publikum og opptre.

Ha ei superduper helg - klem!!

Guttemamma sa...

...åhhh,takk for ditt positive syn på skolen og takk for at du nevner flinke lærere!! Klem og god helg

Olstad sa...

Julemesse er så hyggelig. Jeg synes det er litt tidlig personlig. Men snart kan julestemingen komme.

Prinsesse Elin sa...

Slike messer er så kjekke. Man kan finne masse flotte gaver og ting som man ikke gidder å lage selv. Jeg prøver å få med meg minst et par slike i løpet av november og desember. Ønsker deg en herlig lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Lykkelita sa...

For et koselig tiltak de har på skolen. Helt topp med engasjerte lærere!
Takk for invitasjon til julemesse - skulle GJERNE kommet, men jaggu hadde det blitt en dyr affære;) Hi hi:)
Lønning på onsdag - jippi! da starter julehandelen!!
Ha en fin søndag og farsdag:)

Tove sa...

Oj, var det denne helgen det var julemesse? Søren, det skulle jeg gjerne ha vært innom i dag..

Miamor sa...

Spent på hvordan det gikk på julemessa?? alltid kjekt med sånne som deg på julemesse da..for ellers er det litt av hvert rart på sånne messer !!Er på vei til Ålesund .... Huhei hvor det går!! Trivelig at du likte jakka mi!!! Ha en flott salgsdag min venn ;)

Emmeline sa...

I dag skal jeg jammen få deg med på siden min, Både deg og Strandlykke. Du har en LEKKER butikk og jeg har allerede vært innom og snust på den. KJEMPESTILIG du er så flink. Deilige bilder var det også.

Kjenner godt igjen dette med forfall. Hos meg er det UTROLIG hvor fort ting forfaller. Når man bruker mye ting på en ting ( les blogging for eksempel) er det lett å la humla suse på andre måter. Men nå er det SKJERPINGS for min del... Lykke til med selvoppussingen. Det er viktig!!