fredag 3. september 2010

Barnenyheter fra Ferm
Bilder lånt fra Ferm Living

Først og fremst; tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger om den svarte veggen min. Jeg er nå ferdig og superfornøyd! Mangler bare litt "stærsj" så kommer det bilde.

Noe annet fint er nyhetene til barn fra Ferm. I like!!

Jeg synes Ferm Living vokser seg bare bedre og bedre, og har blitt en viktig aktør i interiørmarkedet!

4 kommentarer:

Nina B. sa...

Helt enig, de har utrolig masse stilig! Tydeligvis har de slått godt an med høstkolleksjonen sin ;)

God helg!
klem

Inger Johanne sa...

Åh...det var knallfine ting!! Du er sikkert allerede klar over at det er Darling Clementine sine dyr dei har brukt her? Så gøy!

- og forresten snadderfin svart vegg i stua di! Det ser ut til å bli kjempefint! Heilt kvittkvitt(f.eks lampe) er forresten superfint til det svarte:-)

Ha ei fin helg!

Unknown sa...

Så aldeles nydelig!!
Der må eg inn og ta ein kikk (og antageligvis handla litt... ;o))

Det hadde forresten vore kjekt om du hadde kikka innom min Give Away: http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/09/la-oss-sttta-smykkas-sitt.html

Eg e generelt veldig imot å reklamere for egen Give Away på denna måten, men det e for ein så god sak at eg lar alle prinsipper fare... :o)

re:signert sa...

En stund siden sist jeg var innom deg! Inspirerende som vanlig! Alle er jo bare så kretive og det er bra. Prosjekt svart innendørs! Hvordan ende det! Må le. Mannen tar over :-) Lykke til! Malte alle gulvene mine i høst på sommerstedet mitt hvite da. Tok faktisk kjøkkenskapene med SAMME gulvmaling og garderobeskpdørene!! Den må jo bare være kjempesterk tenker jeg og det var så fint skinn i det. Det ble superbra!
Over til FERM. ALT er jo fint. De puffene er på ønskelisten. Tro meg. Så røft! PS. Følg med på Sinnasnekkern på tirsdager davel. Hae en liten rolle der, ofte med gjenbruksideer på lur! Ble litt lang denne...men men! Vennlig hilsen og god helg! Signe