mandag 26. april 2010

Grønt er skjønt


Bilde: Marimekko

Jeg liker egentlig ikke grønt.., men merker likevel at fargen begynner å snike seg under huden på meg. Særlig den klare.. litt 70-tallsaktige eplegrønne fargen.

Marimekko er jo i tillegg helt i særstilling når det gjelder å trylle fra mønstre som dette. Blir det noe grønt på kjøkkenet i sommer tro..?

12 kommentarer:

Anettes tankeboble sa...

Hei! som om jeg skulle sakt det selv ;)
Men det er rart med det, enkelte farger venner man seg aldri til, men noen, som feks grønn føles riktig i blant! ;)
Nydelig med litt grønt på "sommer" kjøkkenet!

Anette

Love Peace Pionies sa...

enig i at dette var fint!!! kunne abslutt hatt grønt på kjøkkenet i år;) kjøpte meg ny plastduk i helga... blomstrete og herlig.
god uke til deg
klem

Tika sa...

grønnt ja. etter å ha jobbet 5! år på Kiwi fikk jeg veldig nok avd en fargen i mange år. men nå begynne den som du sier å snike seg litt tilbake. så skal ikke se bort fra at det kommer noe mer grønt i hus en tidligere

NL sa...

kjenner meg godt igjen i beskrivelsen din for hvis jeg ser meg rundt i garderoben eller huset vårt er det lite grønt å finne. Men kanskje det kommer?

Ha en god dag!
NL

Hyttehuset sa...

Grønt er ein vakker, sommarleg og fredfull farge. Eg har hatt mukje grønt, men har no hopa av for ein periode. Eg kjem definitivt tilbake.

Men du, eg har fulgt med bloggen din lenge, og blant anna blitt inspirert av leikehtta til jentene dine. Det eg lurar på er korleis du har sydd gardinet dei har som dei kan rulle opp? Mi jente vil nemleg ha slike i si hytte, og eg veit ikkje korleis eg gjer det. Håpar på svar. Ha ei god veke.

Hyttehuset sa...

Uff då, litt mykje skrivefeil der (går litt fort i svingane innimellom).

Dronning Maud sa...

Veldig enig i den klare grønne:) Jeg hadde jo en klar gul periode:) Friskt med litt farger nå på våren!Klem maggi!:)

uniktliv sa...

Har lagt min elsk på Grønt jeg siden lillemann har grønne øyne.

Liker du Te eller kjenner du noen son drikker mye av det?
Titt innom bloggen og får en Easytea opplevelse.

Klem fra meg

Fargebarn sa...

Jeg liker grønt, men da må det være helt den rette grønnfargen. En klar eplegrønn er den grønnfargen som jeg synes er penest. Ser de litt skitne ut, så er det ikke særlig pent synes jeg. Har et grønt prosjekt på gang, som spørst om blir en flopp...tiden vil vise!

Dette grønne fra Marimekko hadde jeg iallefall ikke sagt nei til. Herlig!

s.m.i.l.e sa...

Hej! Halkade in på din blogg och här stannar jag kvar. Vilken härlig inspirerande blogg! Jag blir glad av dina fina bilder.

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Klem från Sverige :-)

Katrine sa...

Samme her, jeg er egentlig ikke grønn... men jeg begynner å få øynene opp for den sarte pastell-grønne sammen med brune toner, kanskje på soverommet :)

Charlotte sa...

Sikke dog en dejlig blog. Vil straks melde mig på banen her *s*
Glæder mig til at følge dig.
Kh. Charlotte