søndag 28. februar 2010

Kunsttre


Bilde fra Hus & Hem

Dette synes jeg var et smart tips! Mange av oss har disse smykketreene fra Ikea, og jeg er sikkert ikke den eneste mammaen som får "bøttevis" med små perlede kunstverk i gave fra ungene.

Her har det rett og slett brukt små klyper og laget et kunsttre hvor man kan ha ambulerende utstilling av alt det fine ungene lager. SMART!

18 kommentarer:

mi-rachel sa...

enig.smart!

Love Peace Pionies sa...

genialt!!!

Christine C sa...

Det var en super måte å vise frem de små kunstverkene på :-))

NL sa...

Takk for tips - blir en artig utstilling på jenterommet :)

Marthe sa...

Så smart!! Gleder meg til Mathea er stor nok til å gi mammaen sin egenproduserte kunstverk:)

Ha en god uke!

Anonym sa...

fine ideer du visser frem,men du bare "stjeler"andre sine ideer:(Så litte inspirerende blogg har jeg ikke sett på NIB.Sorry men det blir så dumt og visse andre sine ting og ta æren for det.

atinybitofheaven sa...

utrolig stilig :-) takk for tips :-) klemmer

Bo med Lena sa...

Kjære anonym.

Det er mange forskjellige typer blogger. Noen viser bare sitt eget hjem, andre viser bare ting de selv har laget, noen viser inspirasjonsbilder de finner på sin vei og jeg prøver å vise inspirasjon til dette å bo med barn, i tillegg til noe fra mitt eget hjem.

Hvis du leser teksten ser du at jeg henviser til kilde og skriver alltid at dette er noe jeg har funnet som jeg ønsker å dele med andre. Jeg prøver aldri å late som om dette er mitt eget.

Du har selvsagt rett til din mening, men ville bare oppklare litt siden du ikke hadde lest teksten:)

Nooria sa...

For en god idè! Jeg får stadig sånne små nydelige perlede bilder av min skjønne små, og det er ikke alltid lett å finne ut hva jeg skal gjøre med dem. Jeg noterer meg ideen din :-).

Dronning Maud sa...

Du har en meget inspirenede blogg!syns du blander litt fra ditt liv og hjem med andre innlegg du "stjeler" på en meget balansert måte:)Det er jo ikke uten grunn at du har hundrevis av følgere!!!

sandra sa...

Det var kjempesmart!! Så skikkeli stilig ut:):)

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Så smart!! Jeg kom også til å tenke på at man kan ha noe slikt på jobb. Jobber i barnehage og der er det mange perlekunstverk :)

klem

Anonym sa...

haa - jeg har kun 3 stk stående i kjelleren etter en styling jeg gjorde en gang...

Katla sa...

Så utrolig fin ide! Jeg har ikke sonn tre men nå har jeg lyst til å ta en tur innom ikea til å kjøpe det.... tror det flir fint til påske pint og :)

soisses-dasleben sa...

great idea - really like it! want to have that tree ;-)

holmberg sa...

Supersmart!;)
Utrolig herlige bilder under her også!
Takk for herlig inspirasjon:)
Klemmer.

MammaP sa...

Kuli! Slik får man jo sett de små kunstverkene:) også blir det ikke ødelagt, blir jo en liten levende instalasjon som forandrer seg etter årstiden. Blir vel noenn påskeegg der snart

Camilla sa...

Kjempesmart:-)