lørdag 30. januar 2010

En liten hule


Foto Carmöbel

Jentene mine sover på samme rom fordi storesøster ikke vil sove alene nede. Dessuten tror jeg de synes det er trygt og godt.

For å få plass har vi nå satt inn køyeseng og jeg planlegger å sy gardiner til hver etage (litt lik denne) slik at de får hver sin "hule". Tror det kan bli koselig.

Nå må jeg hive meg rundt og bake kake for vi skal ha middagsgjester her idag:)

13 kommentarer:

Unknown sa...

Hei
Synes det høres veldig koselig ut :) Vi har fire barn her i huset, og til tider hender det at de vil sove på samme rom (spesielt når stormen uler rundt huset.
Vi vurderer også at våre to jenter skal få dele rom - de har veldig lyst. Eneste bekymringen vår er at min manns datter som bor her annenhver uke ikke skal føle at det blir like mye henes rom. Vanskelig vurderingssak for oss når de begge yttrer så sterkt ønske om å dele rom...
Din ide' med en egen liten hule synes jeg er svært bra!

Ha ei god helg, og en god middag sammen med dine gjester!
Eva

Lisas hjem og skatter sa...

koselig :) så lenge de faller til ro, så er det jo bare supert å sove på samme rom :) evt ha ett soverom og ett lekerom! For å leke i kjellern er sikkert mye bedre enn å sove der :)

"hula" var iallefall kjempefin!!! Herlig lillafarge på senga også :)

ha ei koselig helg!

klem!

Lisas hjem og skatter sa...

koselig :) så lenge de faller til ro, så er det jo bare supert å sove på samme rom :) evt ha ett soverom og ett lekerom! For å leke i kjellern er sikkert mye bedre enn å sove der :)

"hula" var iallefall kjempefin!!! Herlig lillafarge på senga også :)

ha ei koselig helg!

klem!

mi-rachel sa...

så koselig med sin egen hule.
ungene våre sover også på samme rom..selv om vi har nok av soverom i samme etasje. litt koselig...plutselig blir de tenåringer og vil være for seg selv:) ønsker deg en fin lørdag med middagsbesøk.

KRUSEDULL sa...

For en koselig liten hule:)

solveig sa...

Så koselig med sånn hule!! vi hadr fire barn, og unga lå litt her og der, syns det er bare sunnt. sånn kommer seg med tia, alle er ikke like tøffe like fort og det må man akseptere ;) koselig, bringer tilbake barndomsminner...<3

www.elineogbaby.blogg.no sa...

Dette var en inspirerende blogg.
Her må jeg begynne å følge med :)

Lilliannes verden sa...

Det er rart korleis alle born trives i trygge og lune krikar og krokar :) Så fint dykk har laga det til!
God helg :)

Marianne With Nor sa...

Helledussen så herlig!!
Tenker de koser seg der ja.

Ha en trivelig helg med dine skjønne små.

Klem Marianne

Dronning Maud sa...

Har også lyst at våre barn skal det etterhvert...det er jo bare 18 mnd mellom dem så tror at det kan bli koselig....høres fint ut med gardin over sengen....:)

butiksofie sa...

hi, we have this high bed for our middlest daughter which you show on your picture. And we also habe a matraze underneath!!
Have a nice evening, Anja

Marta - livet på landet sa...

Synes det høres flott ut at de vil dele rom! Jeg og min fire år yngre søster gjorde det hele barndommen. Vi hadde hvert vårt rom, men byttet på å overnatte hos hverandre. Noen måneder på mitt rom, og så noen måneder på hennes rom:) Ble satt inn to senger på hvert rom da, men stort sett sov vi i samme seng:)
I dag har vi et veldig nært forhold, kanskje samsovingen bidro til det:)
og kanskje det er nettopp på grunn av dette at jeg er tilhenger av samsoving og helst vil ha hele familien i samme seng:)
Uansett - synes det er flott at jentene dine vil dele rom! Og huleideen var kjempefin!:)

No.15 sa...

Søndager er herlige!

God middag med gjestene dine. :)