lørdag 9. januar 2010

Elgen Cato

Kan jeg få introdusere elgen Cato..? Ha ha er han ikke kul?! Jeg skal ikke lyve å si at det var kjærlighet ved første blikk, men Cato har vokst inn i hjertet mitt og nå liker jeg den kjempegodt.

Dette er et helnorsk produkt og det er Pur Norsk som har designet denne og den er utført i eik og valnøtt og tåler god tyngde.

Blir Cato endel av entre-interiøret ditt..?

12 kommentarer:

IfraLahell sa...

Helt enig Lena! han er kjempe tøff. Jeg har han på min ønskeliste i 2010. Han er en god representant for norsk design synes jeg!!

Dronning Maud sa...

ja den var kjempe fin...har ikke sett den før...vi har selv knax henger...men den er jo kanskje litt kjedeligere:)

☆Therese sa...

Han er kjempekul!! Må nok medgi at han nok ikke kommer inn i min entre. Det er jo slik at noen ting er knall fine, men liksom ikke passer inn hjemme :)

Han en super god helg, så krysser vi fingrene for at vi kanskje kan få det litt mindre kaldt til uka!!
Klem

ANETTESHUS.COM sa...

Kul!!!

Gof helg til deg og dine!

Klem
Anette:)

Jannicke sa...

Tvilsomt,
men jeg er enig i at han var en storsjarmør!
hadde jeg hatt hytte på fjellet, så hadde han absolutt vært vurdert ;o)

God helg til deg.

Klem J.

Stjerneteller sa...

Den var jo en tøffas, men hadde ikke fått bo hos oss. Tror jeg hadde blitt fort lei av den. Bodyen var jo også veldig kul da.

atinybitofheaven sa...

Den syns jeg var kjempetöff rett og slett... tviler på at den hadde fått bo i gangen min- men hadde jo vært kjempetøff på barnerommet.. litt norsk inn i vår wienske hverdag er ikke feil..:-)

Ha en vakker helg videre :-)

Anonym sa...

jeg forelsket meg ved første blikk - prisen er overkommelig også syns jeg!
MEN den er litt liten - jeg trenger en større!!
Så jeg lurte på om jeg skulle prøve å lage en amatør (veldig amatør) lignende greie og ha i gangen vår nede - for der har vi fremdeles et problem når det gjelder jakker!!
Anående bilder - du har uttolig mange fine bilder, både som du tar selv og som du finner andre steder - for å gjøre det riktig ( det er en del blogger som diskuterer opphavsretten til bildene vi legger ut på bloggene våre.
En annen ting - du har uttolig mange fine bilder, både som du tar selv og som du finner andre steder - for å gjøre det riktig ( det er en del blogger som diskuterer opphavsretten til bildene vi legger ut på bloggene våre.
Derfor vil jeg gjerne spørre om jeg, hvis jeg skulle ønske det - låne et eller flere av dine bilder - selvsagt skriver jeg hvor jeg har funnet dem og linker tilbake til deg!????

Scandinavian Retreat sa...

Hei!

Så koselig at du likte bloggen min :) Din ser helt fantastisk ut - så skal sette meg ned og gå igjennom alt i ro og mak ved første anledning. Perfekt for meg som skal bli mamma for første gang i mai (og som er over middels opptatt av interiør ;)

Spør som den forrige kommentar-innleggeren, kan man låne bilder fra deg - med tydelige linker tilbake hit?

Hytta vår er forresten i Telemark, så at det er der du bor!

:)

Scandinavian Retreat sa...

Da ligger hytta på den andre siden av fjorden for dere, litt lenger ut, nesten ute ved Sildevika. Dere får vinke neste gang dere kjører forbi i båt :)

Høres herlig ut å bo 2 min fra sjøen, selv bor vi i Oslo - men etter at vi kjøpte hytta i mai i fjor tilbringer vi all ledig tid på hytta :)

EndeligMamma sa...

Den er utrolig kul! Skulle gjerne hatt en slik elg selv, men den passer nok ikke helt inn i entreen her dessverre... Men kul er den :)

Hokusfiliokus sa...

Kjempefin! Kunne tenke meg den i gangen i leiligheten på fjellet.

Ha en fortsatt fin helg!