torsdag 8. oktober 2009

Spa meg her og spa meg der..

Det er et faktum at jeg var mye flinkere til å ta vare på meg selv når jeg var yngre og uten forpliktelser. Nå kommer dette laaaangt ut i rekken når det gjelder prioriteringer.

Før tok jeg solarium, ansiktsbehandlinger, trente og satt timesvis i sofakroken med en kopp te og et interiørblad. Nå får jeg så vidt slengt rompa nedpå...

MEN det må jo ikke være sånn! Jeg trenger ikke dra bort på 1 ukes SPA-hotell for å unne meg litt luksus i hverdagen..?!

Jeg har derfor bestemt meg for å unne meg en halvtimes luksus i ny og ne. Da låser jeg døra til badet, tapper i badevann, legger en ansiktmaske, tar en hårkur og bare nyter!! Det oppfordrer jeg alle småbarnsmødre til å gjøre :)

15 kommentarer:

Marie sa...

Helt enig med deg! Vi burde absolutt være flinkere til det!

Jannicke sa...

..ja, litt luksus hjemme i hverdagen burde vi alle unne oss!!
Klem J.

Irene sa...

Utrolig viktig!
Her i huset er lørdag formiddag min, mann og barn er på babysvømming-så mor sover lenge og legger seg i badekaret med ferske aviser etter frokost :-)

Anbefales!

Benedicte sa...

Jeg stemmer for den jeg også! Er nok altfor lite flink til å prioritere meg selv. Tror jeg må sette det på agendaen ;-)

Janne sa...

Fantastisk blogg og nettbutikk dette her:) Kikket leeenge innom deg.. skal ta turen igjen.Legger meg til som følger;)

Ha en fin kveld videre...

Emmas utsikt sa...

Du det der høres veldig bra ut. Det jeg som regel gjør feil er at jeg glemmer å låse døren slik at jeg ender opp med to barn i badekaret også og da er det ikke like SPAAA. mwn det har sin sjarm det og... ;)

IfraLahell sa...

Kjenner meg GODT igjen. Og det er ikke mer enn 6 mnd siden jeg kunne sperre meg inne på badet i timesvis. Fikk en ansiktsbehandling i gave av en venninnne for noen måneder siden og det var HELT fantastisk og bare kose seg alene i en times tid. Herlig. Vi må være flinke til å passe på oss selv. Godt tips Lena ;)

Ha en herlig kveld
Klem

g u r o sa...

Åh, det høyrast heilt nydeleg ut! Sjølv er eg "badlaus" denne hausten, og gler meg så uendeleg mykje til å ha eit bad igjen!! Drøymer om badekar, stearinlys, god bok, egenpleie... Kos deg med det, du!

mi-rachel sa...

enig!

elle sa...

Det bruker jeg også å gjøre. :) En deilig spanight på badet gjør meg lykkeligere og dermed også de rundt meg. Det føles utrolig godt å huske å ta vare på seg selv.

Hege sa...

Ja, man burde nok være flinkere til å sette av tid til å slappe av og kose seg litt..Jeg er nok alt for dårlig til det nå jeg inrømme..
Klem Hege

☆Therese sa...

Ja, litt luksus av den sorten burde vi kunne klare å unne oss!
Skal jammen prøve.

Ha en deilig helg, med litt luksus ;O)
Klem

Lykkelita sa...

Hmm, den oppfordringen skal jeg ta:) Det trengs - litt luksus i hverdagen er balsam for kropp og sjel:)
God helg

Lene sa...

jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Man setter seg selv sist, og da er det ofte ikke noe igjen til påfyll til seg selv...

Det er vel nettopp når det er hektisk man bør unne seg litt egentid. Jeg skal derfor gjøre som deg og gi meg selv litt tid til egenpleie og påfyll!

Ha en fin søndagskveld!

Lene.

Ludoland sa...

Du det er så sant. Det er så viktig å presse inn litt sånn tid til oss selv. Jeg satt idag å lurte rett og slett på om jeg skulle unne meg en massasje time, det har jeg aldrig hatt, og etter all denne malingen og opppussingen her i hjemmet er kroppen faktisk helt øm og vond over alt. Og dere har jo også pussa opp skjønner jeg. Heldigen du som har badekar. Det skal være øverst på prioriteringslista mi neste gang vi kjøper hus.