mandag 26. oktober 2009

Da blir det jul!!


Stor pakkekalender kr 799,-

Store kremmerhus 6 stk kr 269,-

Juletrepynt: 3 stk små julestrømper kr 89,-Folket har talt. Dere er klare for jul, og jul skal dere få :)

Det var mange som nevnte muligheten til å gjøre en rolig og stressfri julehandel og derfor likte at nettbutikkene legger ut julen litt tidlig. Det skjønner jeg godt. Det er mitt motto i år også: En rolig og stressfri julehandel så man bare kan kose seg i desember!

Vi har fått inn masse fine julevarer fra herlige Maileg som lager den gode julestemningen. Vi har ikke tatt inn så mange av hver så det gjelder å være tidlig ute.

7 kommentarer:

Lykkelille sa...

Helt enig! En stressfri jul er det beste. Forsøker hvert år å begynne tidlig med julegaver og innkjøp, men blir alltid til at jeg må ut en tur på julaften også. Du har mye fint, må nok ta en ordentlig titt i butikken din:-)

Unknown sa...

Så bra :)
Hyggelig å se en julekalr ugle også Ü

Anonym sa...

jeg har kommet skuffet hjem fra norge da jeg fant lite av jul i butikkene - men har fått vite at jeg må ha gått på feil plass..
uttrolig mye fint du viser!!!
Nå er jeg jo halv ferdig med julegavene - så håper jeg slipper stress!!

silje-sin sa...

Skal jeg bestille i nettbutikken, eller kan du holde av for meg, og at jeg henter det hos deg? Klem

Hokusfiliokus sa...

En stressfri jul hadde vært herlig! Så fine julevarer, lekre kremmerhus! Jeg har ikke startet julegaveinnkjøpene enda, så jeg skal ta en nøye titt i butikken din:)

mali-mo sa...

...du-de-li-du, du-de-li-duuuu (nynner glade jul...) Tusen takk! Tar imot alle sånne litt gledesspredende aktiviteter med stor takk!

Ylva sa...

Oj vilka fina strutar!
/Ylva