tirsdag 15. september 2009

Ro i sjela..


Stolen LCW fra 1945, Eames

Jeg surfer rundt etter den riktige stolen om dagen og på min vei kommer jeg over mange flotte bilder...slik som dette. Her kjenner jeg at jeg får ro i sjela. Det gjør derimot ikke mannen min. Så da var det bare å lete videre.. :)

Men se på det flotte designet og håndverket da!

5 kommentarer:

☆Therese sa...

Utrolig flott bilde!! Stemningen i det er skjønn og ja, som overskriften din - gir meg ro i sjela :)

Stolen ser lekker ut, flotte former. Men..... ;0) Når jeg skal ha en godstol, må det være en jeg kan "krype" opp i, tror ikke jeg kan det i denne stolen. Men det er jo ikke sikkert du er på utkikk etter en godstol heller da !?

Du får henge frem bilde litt, kanskje mannen din venner seg til det...... kvinnelist.....

Ha en deilig høstdag,
Klem

Jannicke sa...

Ja,
smaken er som baken....

Flott bilde!!

Klem J.

Solveig sa...

Herlig bilde! Jeg surfer også rundt, hehe. Har forvillet meg inn på ebay, og virkelig - der finnes det endel godbiter om dagen. Loungen her gikk til halv norsk pris her om dagen, med frakt, men ikke iberegnet toll. Et lite tips i høstværet:) Desv er det heeelt utenfor mitt budsjett, men kjenner jeg fikk veldig lyst på!

Silje sa...

Flott bilde, deilig stemning i det.

Stolen er kjempefin, men tror nok også mannen her i huset hadde satt en kjapp stopper hadde jeg kommet med en slik..

;)

Anonym sa...

her komper vi alltid - vi bestemmer hva jeg skal bestemme og hva han skal bestemme - rom, vegger, gulv, fliser - stoler, bord
MEN det er en dyr stol å ha hvis en ikke likern ja - jeg hadde gladelig byttet ut spistue bordet vært da jeg forelsket meg i et her om dagen - men som gubben sa (LANG fra overbevist) HVA skal vi gjøre da med det gamle...