torsdag 17. september 2009

EpleslangØnsker dere alle en nydelig helg hvor enn dere er.., med disse bildene til den utrolig dyktige fotografen Mikkel Vang. Jeg synes de er så utrolig vakre...

Jeg skal, som tittelen sier, på epleslang! Jeg er nemlig så heldig å ha en snill nabo med et epletre som henger godt over i hagen min...og siden han ikke spiser dem har jeg tenkt å gjøre det!

God helg alle sammen!

8 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei!
Takk for koselige kommentarer! Den lilla lampa er jeg utrolig glad i, og det er så lett å lage med små midler.
Bildene du viser var sååå stemningsfulle og såå høst. Vakkert! Jeg er så glad i høsten, den klare friske luften og kveldene med stearinlys og kos inne. Ha en glad helg!
Hilsen Kaspara

Karna sa...

Klart du må på slang da, jeg tror jeg skal på slang i min søsters hage, de har også et epletre som bugner....så kan jeg lage eplepai...og da må en ha is, og så baller det på seg...ha ha ha

Skjønner godt at du må kjøpe litt utstyr til båten (som du ikke har) når du kommer over slike kupp...og du vet jo: Den som har klave, den får ku....tjhiii...Ha en fin helg, og kos deg på slang!

Anonym sa...

VI SPISER SITRONER VI SOM HENGER OVER VÅRT TOMT - MEN VI HAR JO OGSÅ FÅTT BESKJED OM Å SPISE DA DE IKKE KLARER ALT!!
HA EN FIN FIN HELG!!

Jannicke sa...

Mye godt å lage av epler!!

God slang,
og god helg!
J.

g u r o sa...

Tusen takk for kosleg kommentar på bloggen min!

Eg har nok vore innom her før, men no skal eg legge deg til i lista mi, så du ikkje blir borte for meg.. ;) Du legger ut så vakre bilder, og har ein sååå fin blogg! Likar også butikken din veldig godt!

Guttemamma sa...

Takk for det ,lena og god heg til deg og!! Nydelig bilde du har funnet!!
Anette:-)

mi-rachel sa...

utrolig nydelige bilder!
kos deg med eplene du.

Sommerlyst sa...

Ja det var lekre bilder!! Kos deg på epleslang! ;)

Takk for den koselige kommentaren på dukketeppene - tror ikke min mor noen gang kommer til å produsere for salg. Har nemlig prøvd å overtale henne før...;)

Fortsatt god helg!