tirsdag 30. juni 2009

Kuer er ålreite dyr


Alle foto Lena

Dette blir vel så langt fra et interiør-innlegg det går an å komme, men dette er altså det ferien vår i stor grad besto i. Vi liker å klappe kuer...og alle andre dyr for den saks skyld :)

Jeg tror nok ungene våre er litt i overkant interessert i gårdslivets gleder så derfor pleier vi å spore opp enhver åpen gård i nærheten. Denne gangen var det danske husdyr som fikk vår oppmerksomhet.

8 kommentarer:

Camilla sa...

Så fin blogg du har. Vi fikk en sønn i mars og nyter tiden nå og gleder oss til å vise han verden. Danmark står allerede for tur med en reise til Skagen neste uke.

Unknown sa...

Så koselig! Her i familien er vi også glad i dyr, og gårdsbesøk er jo alltid veldig stas. Ha en koselig ferie videre. :)

Martes atelie` sa...

Så fine farger i bildene. Kuer...er ålreite dyr...men mammam i huset synes de er litt store og skumle. He he...men vi stopper å hilser på dem for det.

fru Dyregod sa...

Koselig! Men husk å holde dere borte fra norske husdyr noen dager etter å ha besøkt de danske, da! Det er alltid en viss smittefare forbundet med gårdsbesøk i utlandet.

mi-rachel sa...

å herlighet så heldige ungene dine var som fikk være med dyr. mine unger er også veldig intressert i dyr (i motsetting til sine foreldre,stakkars).

gøy med litt sånne innlegg også..ikke bare interiør ;)

fru Dyregod sa...

Karantene på båttur høres fornuftig ut. Og da er det vel ingen fare for at dere har overført noe til hunden heller. Ellers er det vel sykdommer hos storfe og gris en er mest redd for. Min danske venninnes hund får jo komme inn i Norge med vaksiner og veterinærattest i orden.
Ellers husker jeg det ble stor oppstandelse da lokale landbruksskoleelever hadde tatt med små skilpadder hjem fra Danmark. Rommene ble desinfisert og greier..

Jannicke sa...

Veldig kjekt,
men kan ikke annet enn å syntes pittelitt synd på grisemamma i nederste bilde..
jammen santen har hun travle dager i møte!!

Klem J.

ANETTESHUS.COM sa...

Koselige bilder!!!

Ha en fortsatt strålende sommer!

Klem Anette:)