fredag 13. februar 2009

Vår inne, snø ute
Zinkpotter fra Strandlykke

Ute er det bitende kaldt. 13 minus og snø, men sol og det er nydelig. Skikkelig vintervær!

Idag skal det pakkes mange ordre og så skal huset "piffes" for helg! Det vil si, det må litt mer enn bare "piffing" til, for vi kan være noen skikkelig rotehuer.

Nye, flotte vårblomster er iallefall kjøpt inn og gir iallefall et snev av vårfølelse (hvis man bare ikke ser ut). Jeg har fått inn noen tøffe zinkpotter i butikken og det gjorde seg utrolig godt med løkblomster i dem.

Ønsker dere alle en flott helg!

15 kommentarer:

Hulda sa...

Er endel snø her også, ikke så vårlig, men sola skinner iallefall. Flotte vårløker du har.

ceciliegrut sa...

Nydelige blomster. Det er skikkelig kaldt nå ja, og selv om det er vakkert er det lov å lengte etter våren. For det er jo..den fineste tiden! Nå fikk jeg lyst på noen vårblomster her hos meg også!

Ønsker deg en god helg:o)

Sommerlyst sa...

Godt å høre at det trengs mer en litt "piffing" hos andre også :). Må få kjøpt meg noen sånne løkblomster - kjempe fine. Ellers så er det faktisk skikkelig vinter her i Bergen også! -10 og masse snø..skjønner ingenting! God helg!

Miamor sa...

Vakker fra deg som alltid..jeg tok helgevasken i går ettermiddag etter å ha sett et program om en fyr i ENGLAND SOM HADDE SØPPELFYLLING I HUSET...USJ..DA FIKK JEG PANIKK..OG BEGYNTE Å VASKE MED EN GANG....god helg!!

BELLE BLANC sa...

Hello,
Such a beautiful blog you have, I enjoyed my visit, Greetings, Mira!

moa sa...

ha en fiiiiiin helg, kos dere!
..vakre blomster hos deg!

moaklem

Bygatan sa...

Vårlökar i zinkkrukor, det kan knappast bli vackrare!

Kram Lena

Anonym sa...

Det gjør ikke noe om det er rot i krokene så lenge man har friske blomste og vinterbelysning. *gammelt jungelord*

Sivs hus sa...

Hei, Herlig med vårløk i vakre sinkbøtter. Happy Valentine fra Siv

Sivs hus sa...

Hei igjen, Jeg er på jakt etter sorte bokstaver i gammel stil til å klebe på dører etc. Har tittet i din butikk,men fant ingen. Kommer det inn hos deg? Hvis ikke, vet du hvem som fører dette? Lørdagsklem Siv

Peter sa...

Åh vilka vackra bilder du har!!
//maria

☆Therese sa...

Herlig med løkblomster! Jeg hadde noen i den ene zinklykta jeg kjøpte av deg før jul og det var i grunn kjmepefint syntes jeg. Flotte de pottene du har fått inn nå også :o)

De treklypene du lurete på har jeg kjøpt på E-bay. Jeg husker desverre ikke hvem levenrandør de kommer fra, men det får jo an å søke på e-bay og se hva/hvem som kommer "opp".

Kjedelig at J har fått vannkopper akuratt nå som vi alle skulle ha fri og kose oss, men men Han er i fin form, så vi får bare gjøre det så bra som mulig. Han hadde "litt" vannkopper da var mindre, men det var tydeligvis for lite :o) Måtte få det en gang til.

Ha en god søndag,
forsinket hjerteklem

Karna sa...

Skulle hatt det her også, ikke mye som minner om vår akkurat nå, men nå kom regnet så vi får håpe det var slutten for snøen for i år...

Lykkelita sa...

Så fine potter, har sett dem inne på "strandlykke" og lurt på om de kunne fått et bra hjem her. Vi får se, februar er en grusom måned økonomisk sett, så når alle regninger og avdrag er betalt er det ikke mye igjen til netthandel for mor:)
He he, men helt klar for vårinnkjøp er jeg uansett ikke, det er for mye snø og for kaldt til det...
Ønsker deg ei herlig uke og mange bestillinger i nettbutikken din! Klem fra nord:)

Ann Helen sa...

Heihei! Skikkelig vårstemning med løkblomster i fine potter:)

Du, kan jeg bruke et bilde fra butikken til et innlegg på Niben?

klem, frua.