mandag 2. februar 2009

Ordning & reda
Bilder fra Decorativ Country Living

Denne våren skal det ryddes fra loft til kjeller i Strandlykke-hjemmet. Hvert skap skal endevendes. Møbler som bare står der skal selges og skapfyll skal "resirkuleres". Jeg skal begynne å "vanke" på Finn ;)

Det er egentlig underlig hvor mye som kan samles på relativt kort tid. Ting som "tilfeldigvis" havner i skuffer og skap...

Trenger jeg egentlig middags-asjetter til 64 stk? Ja, ja det er forskjellige serviser altså, og skal jeg være ærlig er det flere av dem jeg ikke liker engang. Det er nesten flaut!

Nå skal det prioriteres etter prinsippet: hva trenger vi, og hva virkelig liker vi.

15 kommentarer:

Min Still By Maia sa...

Ja, det er lurt å ta noen rydde runder iblandt. Nydelige bilder du viser!

KLEM

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Hei,
deilig å få ryddet i kaoset. Jeg må også gjøre det fra tid til annen. Det man ikke har brukt på et år, trenger man ikke.

Danmark var veldig bra. Føler selv at jeg gjorde masse bra innkjøp. Gleder meg til resultatet. Er du ferdig med dine innkjøp, da?

Klem

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Hei,

jeg var på "gården" til Mark og Sally Bailey i fjor vår. Fantastisk! Absolutt verdt turen, for å si det mildt. JDL er heller ikke helt i min gate, men mange liker det. Men stilene lar seg jo kombinere, så da er det bare å trå til!
Klem

Miamor sa...

Superbra tiltak..nesten så jeg vil herme..men jeg har igjen litt i minste laget av middagstallerkener da..kanskje vi kan gjøre en byttehandel.....?? syns du har masse energi jeg...det er superdupert!! klem :9

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Handlet inn til butikken.
Kan fortelle mer om det senere. nå må jeg legge meg.

Sov godt:)

Miamor sa...

..her er et område i livet jeg innrømmer å ikke ha peiling..ikke det minste..men skal si fra hvis jeg kommer på noe lurt...har begynt å samle på grey pearl men det er villeroy og boch..eller noe sånt...ha ei super gjenbruks og oppryddingsuke.....Klem ;)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hehehehe, ja her er vi nattens dronninger !! Helt håpløs ¨på å komme meg i seng vettu -uff!

Absolutt flere som skulle ha ryddet både skuffer og skap- er såååå dårlig på å kvitte meg med ting jeg da ,...men burde virkelig ! Man har altfor mye !!

Klem

les fifoles sa...

I can see you're ready for spring-cleaning!
A bientôt. Anne

Smilla sa...

Jeg holder også på med ryddeprosjekt hjemme.... Ikke helt fort gjort. Lykke til!

mali-mo sa...

Tallerkner til 64 ja...hehe. Ikke godt å si, har du ofte så mange gjester? :)

Her er det veldig mye mindre i skapene etterhvert. Når vi har "pakket ned" ett og ett erom i esker, så har alt annet enn det vi virkelig vil ha blitt resirkulert til Fretex. Akkurat nå er det midlertidige reparasjoner i gangen som står for tur ;)

Gir du meg et ord når de barnelekene, maten og det, er kommet i nettbutikken? Husker ikke om jeg allerede har spurt deg, har hatt litt bloggpause, men er nå tilbake!

Ha en flott tirsdag!

Liv Elin sa...

sikkert ingen dum ide`- blir sikkert herlig å bli kvitt ymse som bare tar plass ! :)
Er som smått igang med det samme her i gården ...begynt i klesavdelingen sålangt - tar det litt paralellt med soveromsprosjektene her for tiden.....:)
Ha en super tirsdag !

Gunhild sa...

Ja, det var kjekt med litt inspirasjon! Jeg har blitt flink til å tenke etter, hva trenger vi virkelig? Og det føles veldig bra! Rydding og div av det andre du nevnte skal jeg derimot gå i gang med når vårsola blenker og gir energien tilbake hehe... med ønske om en fin onsdag og uke videre :9 Stor klem!

Bygatan sa...

Isabella Smith har så underbara produkter, Jag har köpt flera och är jättenöjd!

Fina bilder.
kram Lena

Lykkelita sa...

Uff, ja vårrengjøring... Gruer og gleder meg til det - enig med deg i at det fylles opp for fort! Her skal det kastes og gis bort, men det er heldigvis lenge til våren... Når det hyler utenfor vinduet og er 25 effektive minusgrader kan jeg sitte i stolen og tenke på vårrengjøringa en stund til:)
Ha en fin kveld:)

Henriette sa...

Rydding i skuffer og skap ja......Det er absolutt eit "må gjera" på lista mi. Har esker i kottet som har stått uopna sidan me pakka dei ner for 4,5 år sidan, blush....Men skal ein kunna unna seg nokre vårnyhetar med god samvittighet må det vel til;)

Ha ei flott helg.
Klem:0)