torsdag 8. januar 2009

Mønster


Marmeladekrukke kr 69,- hos Strandlykke


Serviettpakke med 50 stk nå kr. 59,-

Det er ikke så mye her i huset som er med mønster. Sånn blir det kanskje når man jobber mye med ting og farger. Man får et behov for rolige omgivelser privat..

Likevel er det noen mønstre jeg synes er fine. Som disse her... De er rolige samtidig som de har et vakkert mønster. Det kan jeg like.

Serviettene fra Tine K har blitt et must her hos oss. Store, gode og 50 stk i pakka. Det liker vi! Du får de hos Strandlykke på salg nå.

Ha en finfin torsdag:)

7 kommentarer:

Miamor sa...

..der er jo MINE servietter....nei jeg er i Sverige och skall jobba..men tråkigt tycker jag....

Tulip sa...

Så fin krukke med lokk! kjempesøt var den:)

Klem

Millas hem sa...

Råsocker är "snyggt" socker! :)

Jag gillar bilderna i förra inlägget också! Härligt med snön!

Kram C

silje-sin sa...

Det er så spennende at du skal ta inn maileg!! Jeg liker nok best medium-kaninene. Har flere i large også, og de er rimelige ift størrelsen. De aller minste blir for dyre synes jeg, koster nesten like mye som de i medium. Ellers er det jo masse flott tilbehør da.. Men jeg vet at butikkene som selger en del av møblene synes kvaliteten er litt varierende, særlig de med tynne "trepinner". jeg har feks et tørkestativ, og det er helt ubrukelig! Men jeg har mange andre møbler som er bra, de burde nok være litt solide! Ellers har de jo masse annet herlig også, andre dyr og leker. Det som er lurt er sikkert å styre unna det som koster altfor mye! For min del kunne jeg tenkt meg litt mer tilbehør til kaninene, for jeg har så mange kaniner! Har jo selvfølgelig lyst på flere da men:) har vært inne på maileg.com og kikka nå,det er jo virkelig helt fantastisk... Gleder meg, Lena!! klem fra silje.

mali-mo sa...

Jeg kjenner jeg blir mer og mer salgsfiksert...overalt er det flotte ting til halv pris og her skal altså tonnevis med regninger betqales. Sukk. Januar er samme mora hvert år ;) God helg (snart) ;)

mali-mo sa...

Jeg kjenner jeg blir mer og mer salgsfiksert...overalt er det flotte ting til halv pris og her skal altså tonnevis med regninger betqales. Sukk. Januar er samme mora hvert år ;) God helg (snart) ;)

Maliva`s verden sa...

Alltid koselig å titte innom her...hm,hørtes fristende ut med muffins og kaffe:O)
Klem fra Maliva