torsdag 29. januar 2009

Lun morgen
Foto Lena

Idag går det litt i rolig tempo her...selvom det er en million ting som skal gjøres. Eldstejenta er ikke i form og er hjemme. Godt krøllet sammen under et pledd i sofaen. Små jenter kan også bli slitne..

Selv skal jeg ringe rundt og få priser på å få malt kjøkkendørene mine, for nå VIL jeg starte! Basen blir hvit med litt sommerlig lyseblått nå utover og så går det nok mot litt naturfarger på høsten igjen.

Har tenkt å prøve å få inn litt sommerhusfeeling iallefall. Du vet der du får følelelsen av gardiner som blafrer i vinden, lukten av sjø og masser av tid... Jeg kan drømme iallefall...

20 kommentarer:

Merethe sa...

hei oppi der! Så koselig det var hos deg i dag :) Her skal det ryddes litt og settes på en vask, så skal vi bake kanelsnurrer til storesøster kommer hjem fra skolen..fyre litt i ovnen og bare kose oss..Vi pleier å gå ut på ettermiddagen istedet. I går gikk lillemor på 1,5 hele veien ned til pappas kontor ved Olavsberget-Pavels Design).Hun var så stolt og flink! Ellers gleder vi oss til det blir bart nede på stranda, slik at vi kan ta med oss pølser opp på fjellet og sitte å titte utover fjorden og glede oss til sommeren! Ha en riktig fin dag, og god bedring til storesøster!

Fotballmamma sa...

Du har så koselig blogg!
Ser det er mange av bloggerne som har syke barn for tiden. Selv er jeg hjemme med eldstemann denne uken(forrige uke var det minstemann).
God bedring til dere!

Sivs hus sa...

Hei, Så deilige det så ut med en god kopp te i en så søt kopp. God bedring! Klem Siv

☆Therese sa...

Jeg drømmer litt sammen med deg jeg ......
Håper snuppa di` blir bedre snart, har selv vært hjemme en dag fra jobb denne uka med min snuppe - mye forkjølelse og omgangsyke "ute og går" for tiden.

Lyseblått blir en fin farge å "pynte" med på kjøkkenet ditt (ha ha - lyseblått er en av mine favorittfarger!) Gleder meg til å få se noen bilder derfra etterhvert !!! ;o)
Nydelig den koppen din forresten.

Ha en god dag - du og snuppa di` for kose dere litt og slappe av.
Klem

Hulda sa...

Så søte bilder! Man kan tydelig se at dette er en lun morgen. Flott kopp og duk, passet jo så fint sammen også. Likte brettet med lysglassene også. God stemning over innlegget. :)

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei på deg,
jeg elsker lune morninger :o)
Har en her akkurat nå.
Koser meg med min superkaffeblanding og kanelbullor fra Findus mmm...
Så hærlig med oppfreshing av kjøkkenet!
Når kaffen nå er drukket opp,blir det trilletur me mie to søte,små.
Deilig me litt trim og litt frisk luft :o)
Kjerstiklem
Og go bedring til størstejenta!

My home is my Castle sa...

MMMMmmmm.. KJenner den sommerfølelsen jeg og...
SÅ herlig det skal bli....
Nydelige bilder som alltid inne hos deg :)
Ha en fin dag
Klem,Kari

mette sa...

åh, sommerhusfeeling... i like... så fine telysglass du har! og så innbydende bilder! høres digg ut å kule'n hjemme. gog bedring til eldste jenta!

Lykkelita sa...

Åh, den drømmen hørtes herlig ut... Det er litt vanskelig å forestille seg når barfrosten herjer og termometeret viser -6, men drømme må man gjøre:)
God bedring til jenta di, mange som er syke for tiden!
Stor klem

Anonym sa...

Vilken VACKER kopp, underbar form. Säljer du den i butiken?

http://rosalucia.bloggagratis.se

... 4 på toppen sa...

God bedring til datter'n.

Og god kveld til dere alle.

Klem.

Liv Elin sa...

å kosleig stemmningsbilder hos deg ! :)
Det er visst mange små og store som er syke for tiden - håper jenta di kommer seg raskt , og er liker frisk som før igjen!
Har hatt en liten runde meg omgangssyken selv her i huset - men ser ut til at ungene er over det verste nå ! :)

Er kjempespent på hva som kommer i butikken din til våren - det er jo så deilig med de lyse friske pastellene på all slags dill og dall ! :)

Håper du har en flott kveld !

Bygatan sa...

tack för din fina kommentar hos mig!
Vilka underbara varor och färger i ditt förra inlägg, vill ha!

Ha en bra kväll, kram Lena

Guttemamma sa...

Håper dere har kost dere!!! Nydelig duk du har...god bedring til den lille frøken!!

Tulip sa...

Koselige bilder fra en morgenstund!

har en utfordring til deg, hvis du vil ha!

Klem

Miamor sa...

..men DU..maler du kjøkkendørene dine flere ganger i året????....bare lurte..og skulle ha gjort så masse sjøl..men blir det da??? joda..syr litt men i huset??? .mmmmm... Klem ;)

Miamor sa...

..men det går vel bra....du kan nok triksene....lykke til iallafall...koser meg hjemme etter flere dager i trøndelag..men herlig det også..treffe familie og venner...relasjoner..jeg er blitt så hekta på det skjønner du ;) klem ;)

Millas hem sa...

Härliga bilder!

Tack för besöket hos mig!
Kram Camilla

Anonym sa...

En liten hilsen fra ei i samme byen...har jo vært her før...
Ville bare gi deg et tips om maling av kjøkkendører. Hva med å spraylakkere de hos en billakkerer? Da får du blanke, fine dører.
Vi pusset opp vårt kjøkken i påska i fjord. Vi fikk et brukt kjøkken gartis, og blandet det med IKEA kjøkken, og jeg er superfornøyd!!
Lykke til.

Majas hus sa...

Hei Lena:)Dette så utrolig kosli ut,nydelig stemmning du hadde laget her.Tusen takk for all hjelp, (foreløpig....jeg kommer nok tilbake etter mer...ho,ho)Du er vikelig en inspirasjon:)