lørdag 17. januar 2009

Litt inspirasjon..
Bilder fra Jeanne D'arc Living

Sitter her og surfer etter litt inspirasjon til både innkjøp til butikken og min kjøkkenoppussing. Det er jo egentlig halve moroa... det å lete, gruble og fabulerer på hvordan man vil ha det.

Planleggingen... det koser jeg meg veldig med. Det er kanskje værre med gjennomføringen noen ganger...kremt... Noen husker kanskje mitt lille vaskeromsprosjekt. Vel det står der... uferdig!

Men denne våren skal prosjekter gjennomføres! Dette er mitt nye mantra: Gjøre, gjøre, gjennomføre!! (Ps: takk for lånet Tone..hi hi)

19 kommentarer:

Tulip sa...

Fine bilder. De lampene på det første bildet er sånne jeg leter etter, litt industri-style over dem, og ikke altfor ruvende. Har funnet en her i byen, men den var veelig dyr! ;(

Flere som trenger å ta seg i nakken ang. prosjekter som skal gjennomføres...hehe. har noen på lista mi også, ikke alle frister like mye!

Kos deg i helga:)

Hulda sa...

Så herlig insirasjon det var i disse bildene! Lekkert! :)

... 4 på toppen sa...

Deilig inspirasjon. Gøy å lete, finne og gjennomføre også da. Lykke til, og husk det er jo gratis å både titte, se og drømme. Men gjennomføringen er det verre med :-)

Klem og god helg

Hilsen fra landet sa...

Har faktisk ikke hørt om butikken jeg! Merkelig at jeg har oversett den. Spennende!

moa sa...

hei lena -
..du hadde sikkert funnet deg noen leverandører som er tilpasset din stil og konsept,ja det tror jeg nok,men du finner nok mye fint på lillestrøm også.. håper mammen din er i bedre form!
..fortsatt fin helg!
moaklem

Emmeline sa...

Flotte bilder. Jeg blir så inspirert av hvite interiør med industrilamper osv, men du vet... Det er langt fra min stil til dette. Likevel inbiller jeg meg at det vil bli meg på et eller annet punkt:) Tiden får vise. Alltid deilige og inspirerende bilder hos deg. Prosjektgjennomføringsplaner er et kjent ord også hos oss. Året har i så måte begynt ganske bra, men det ser ikke ut som om det varte særlig lenger enn 14 dager gitt! Ha en fortsatt deilig helg.

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Hei Lena,

jeg kan sende deg en mail med litt info om de forskjellige messene, hvis du vil.

Klem fra Ida

Hulda sa...

Hei! Kunne du tenke deg å skrive kommentaren på nytt inne hos meg? Jeg la ut et bilde bare for testing, har slettet det igjen, men så at du hadde skrevet under det..

Millas hem sa...

Åh, jag älskar bilderna!
Den sammansättningen och de färgerna tilltalar mig allra mest i inredning just nu!
Lamporna är ju underbara!

Ha en bra dag!
Kram Camilla

mette sa...

du har d bare så f i n t overalt!

Livy sa...

Nydelige inspirasjonsbilder!

MODERN COUNTRY sa...

Den er jeg enig med! At det skal gjennomføres, har så mye jeg selv ville ha gjordt. Håper jeg får med meg samboeren, for det er ikke ofte jeg har brukt hammeren :) Satt senest i går og grublet over maling, tapet, maling, tapet, maling....fikk aldri bestemt meg.

Som alltid frister Jeanne d`arc, vakre bilder som altid får meg til å ville flytte på ting og drømme om loppeturer. Er enig med Tulip, liker lamper med litt Industrifølelse, hadde vært fint på toalettet jeg vil pusse opp. Mange tanker her..Håper du også blir enig med deg selv og finner nye spennende leverandører!:))

Ha en god start på uka!
Klem Aina

Anonym sa...

Runde store knekkebrød er det hva jeg ser tro... minner meg om barndommen da jeg fikk sånne når vi var på ferie i Sverige, nam nam med brunost på!!
Ha en fin uke!
Klem fra det hvite ♥

Victoria sa...

Håller verkligen med om att planeringen och att leta efter det man vill ha nästan är lika roligt som själva införskaffandet! Fina bilder!

Ha det gott!
Victoria

Bygatan sa...

Men så fina bilder du bjuder på!
Jag ska också göra om mitt kök i maj så jag funderar mycket på hur jag vill hadet. Det finns ju såå mycket fint.

Du har en jättefin nettbutikk också.

Ha det gott//Lena

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Hei,

det ligger en award til deg hos meg!

Klem

Aina sa...

Det mantraet tror jeg at jeg skal låne ...det trengs her også!!
Fine bilder.

ønsker deg fine dager!
Klem

Karna sa...

Det er kjempe gøy å sitte og surfe og lete etter bilder, timene flyr...

Det ble litt for mye surfing og heller lite maling på meg i går, måtte bare ....og det er ikke bra når det står slik halvferdig.

gleder meg til å se kjøkkenet ditt, jeg lurer for tiden på om jeg skal kjøpe meg en øy på ikea bare for å få en forandring...vi får se....

Magdalena sa...

nydleige bilder i bloggen din!!!