tirsdag 16. desember 2008

Mitt lille tre

Mitt lille kjøkkentre har fått på seg litt pynt og nå står det der og strutter så fint. Vel, strutter og strutter... Det er vel ikke akkurat symetrisk... men med tanke på den harde medfarten den fikk da "mor og de 8 ungene" ville ha babytre så er det så fint så..:)

Forresten må jeg takke litt... Tusen takk for alle koselige hilsener i det siste. Har desverre ikke rukket innom alle for her pakkes det ordre på harde livet, men jeg setter stor pris på hilsene!

Fortsatt god førjulsuke.

16 kommentarer:

Lykkelita sa...

Så søtt tre:) Hi Hi, "mor og de 8 ungene..." Ser dere fo rmeg på jakt etter babytre. Så flott at du pakker ordrer, det betyr jo at du driver god butikk for tiden - HURRA!
Nattaklem!

Miamor sa...

...der var du ja...så koslig ;) Så bra ut du pakker ordre..det betyr jo at bissnissen går bra..og bissniss er bedre enn andre nisser spør du meg... Klem :)

AstridVU sa...

Bare titter innom for å si at stålhjertene og boksen jeg kjøpte i din fantastiske nettbutikk, var ...øh, FANTASTISKE :) Jeg gleder meg til å gi de bort til jul, så takk for handelen, og håper du får en fortsatt fin førjulstid!

Klaffen sa...

Å så søtt! Skulle virkelig ønske jeg hadde kjk stort nok til det samme. Ønsker dere en herlig ONSDAG - og titt innom bloggen min for inspirasjon til Deluxe julestemning. Sier ikk mer, fnis :) Klem

H elle K sa...

Vakkert, ha en fin dag..Kristin

Guttemamma sa...

Nydelig!! TRor jammen jeg skal ta meg en tur opp i skogen selv...hi-hi! I dag skal jeg hente varer fra deg, gleder meg SÅ!! Ha en flott dag! KLem fra Anette

☆Therese sa...

Syntes treet ditt ser skjønt ut. Nydelig med de røde hjertene på, må ha litt rødt til jul jeg også :o)
Ha en flott dag,
klem

mali-mo sa...

Kjempeflott lite juletre ;) God innspurt!

Ingrid_blafre sa...

At du har det travelt med pakking er et godt tegn! Da krysser jeg fingrene for at nettbutikken går så det ryker :-)

Miamor sa...

...kan vel egentlig satse på en kvartett vi fire da..det blir gøy...redd det blir intimkonsert..meg og Josh..det kan fort bli heftig..he..he..

...pakkene møtes vel kanskje midt på Bergensbanen....spennende..

Hemmafruns hörna sa...

Det är bara sååå vackert på din blogg. Så rent och fräscht och snyggt och... En stor glädje för mig att komma på besök ibland!

Guttemamma sa...

God kveld!! Strålende fornøyd med både hjerte og lysbokser!!! Tusen takk, og god helg!!Anette:-)

Solstad sa...

Nydelig tre!! Jeg har også et lite kjøkkentre...dvs. det såg veldig lite ut der det stod i skogen .....men det var ikke så lite som jeg ville ha det når det kom på plass inne :) ...men kos er det !
Jeg holder nå på med siste deigen med småkaker for i år ;) ....her i huset spises det nesten opp etterhvert som det blir bakt, men det er jo før jul det smaker best!
Juleklemmer fra meg :)

charm design sa...

Så nydelig det lille treet ble,Fint med små rød hjerter.Ønsker deg og din familie en riktig god jul.

Livy sa...

Så nydelige hjerter du pynter det fine treet med! Herlig!

Ønsker deg en fin helg!

Klem fra Livy

Haust sa...

Å, eg fekk jammen lyst på eit lite kjøkkentre eg òg! :) Superfint!