fredag 21. november 2008

Det nærmer seg...
Hjerter fra Strandlykke. Alle foto Lena.

Det nærmer seg advent og jul, og jeg må innrømme er jeg er HELT akterutseilt! Jeg har ikke kjøpt èn julegave. Uff, denne helgen må jeg sette inn støtet.

Samtidig drømmer jeg om en rolig og koselig førjulstid uten stress. Derfor skal julegavene iår bestilles på nett! Det er vel heller ikke fritt for at det kommer til å vanke en gave eller to fra Strandlykke:)

Igår fikk jeg iallefall den første virkelige julestemningen. Tuva på 6 år har nemlig begynt i barnegospelkor og igår øvet de på "En stjerne skinner i natt". Den er så nydelig og jeg fikk akutt julestemning.

God helg til dere alle...med eller uten jule-panikk:)

15 kommentarer:

E:-) sa...

Nyyydelige bilder! jeg bare MÅ få bestemt meg for hva jeg vil kjøpe inne på butikken din snart... Så masse lekkert der at jeg klarer ikke å bestemme meg, så når jeg gjør det er det sikker t utsolgt...:-D Så jeg får kjappe meg:-)
Min juleshopping blir også mye på nettet. For det første er det jo ganske så behagelig, og for det andre så er utvalget i butikker her jeg bor heller skralt...
Ønsker deg en ikke-stresset førjulstid, og fortsatt lykke til med butikken. Håper den går bra:-)

Hilsen
E:-)

AstridVU sa...

Oj, bør man stresse om man ikke har kjøpt en julegave? Allerede? Nei, her begynner vi sakte men sikkert i desember, med både handling og baking. Og det er rett og slett ikke umulig at det kommer noen bestillinger til Strandlykke :) Har åpningen gått greit?

Miamor sa...

Det er sååå bra at du har bestemt deg for å ikke stresse!! da har du kommet langt! Så er det bare å ta en ting i gangen!! lage lister og systematisere! da er halve jobben gjort!! her snør det i dag ..og jeg skal ta meg en tur heeelt på egen hånd...fleksibel arbeidstid er bra!!! har fara hele uka...pluss forrige uke...så nå er bremsa satt på!!1 Koslig med barnegospel...la Freden fylle hjertet..så er jula en person ...og ikke stress... Helgeklem fra meg ;)

Ann Helen sa...

Hihi, det opplevde jeg her om dagen også:) Lillesnupp kom hjem og sang "Tenn lys"! Så koselig for mammaer:)
Nydelig bilder fra butikken også!!
God helg, Lena!

☆Therese sa...

For første gang er vi faktisk godt igang med julegavene allerede nå!
Så siste del av desember skal jeg bare "shoppe" litt småting til oss selv (meg selv...) Ha ha

Men så er det denne pakkekalenderen. Phu - den har jeg ikke begynt med ennå!!!! Ik - må ut å handle i morgen. Forhåpentligvis uten stress.
Ha en flott helg og ikke stress du heller, jul blir det. Og heldige er de som får gaver fra Strandlykke :o)
Klem

Hulda sa...

Herlige bilder du viser! Falt for det hjertet med tekst på. Virkelig super layout du har på bloggen nå. :) En fryd å være innom deg!

Lykkelita sa...

En stjerne skinner i natt, er nydelig og en av mine favorittjulesanger. Skulle gjerne hørt den med et barnekor... Men Oslo Gospel choir har en nydelig versjon:) Får finne fram min gamle cd.
Ha ei fin helg, Lena:)

Guttemamma sa...

En stjerne skinner i natt, helt fantastisk!!Glemmer aldri da eleven mine for to år siden gikk i første klasse og sang den på avslutning, men solister og greier! Tårene rant hos foreldre og lærere!! Du, om ikke stresset skal ta deg i adventstiden,må du stå på i helgen....!! Skulle gjerne hatt et par lyshus jeg da men...de var jo utsolgt før jeg hadde sagt "lyshus"..Ja,ja finnes verre ting! God helg! Klem

Ingrid_blafre sa...

Ikke kjøpt en eneste julegave her heller, men vi fikk et par tusen saker og ting i containere for noen uker siden som nok ender opp under treet. MEN jeg har ikke fått gratulert deg med den nye nettbutikken! GRATULERER og lykke, lykke til med driften. Håper det blir en knallsuksess! God helg også :-)

Tulip sa...

Flotte kranser du har. Er de selvlagde?

Ja greit å komme i gang med julegavene sånn at det ikke blir sånn stress før jul.

God helg til deg!

MeyBiMe sa...

Hallo :-)
jeg har heldigvis kommet litt igang med julegavene :-) men det mangler ennå en hel del... :-/
Ha en fin helg videre :-)

Tove sa...

Så flott vinteroppussing du har hatt her da:)
Har du laget de hjertene her selv?? Det med hvite knapper var utrolig nydelig ( kanskje jeg skal gå innom butikken din å se:))

Ha en flott søndag!

Tove sa...

Glemte å si at du er ikke den eneste som ikke har kommet i gang med jula enda.. Blir nok et par julegaver fra butikken fra meg/ oss i år ja:)

Torilpia sa...

.. ble èn julegave i helga .. men det er jammen ikke mye med tanke på at jeg var i oslo av alle steder ... *sukk*
Er så mange fødselsdagsgaver som må i hus før julegaver .. men sånn er det jo hvert år .. så jeg skjønner ikke at jeg ikke lærer!!

Høres ut som koselig julestemning med barnegospel ja .. skikkelig kos det :o)

Ta handelen på nett du - og kos deg med gospel og andre juleforberedelser - klem!!

Solveig sa...

God snart-er-det-advent:) Håper butikken går strålende! Har lagt inn noen ønsker funnet på strandlykke på familiens ønskelisteblogg, hihi:)

Jeg har heller ikke handlet så mange pakker enda, de jeg har kjøpt, har jeg kjøpt på nett. veldig greit:)

Superfine bilder!