torsdag 1. mai 2008

Hvitt...

Som jeg sa igår... shoppet jeg MYE på min berømmelige 2-dagers husmorferie. Så mye at bilen streiket og jeg måtte innom 2 verksteder og bruke all min kvinnelist ( les: jeg prøver å se blond ut.. og skjønner ingenting av dette.. og trenger hjeeelp!! ) Det virket! Jeg fikk hydraulikkolje gratis og et overslag over hva det kunne være og beskjed om å holde god avtand til bilen foran hele veien hjem i tilfelle jeg plutselig ikke kunne svinge mer(!!).

Jeg kom meg hjem...og her er noe av det andre jeg kjøpte:

.

9 kommentarer:

Livy sa...

WOW som du har shoppet! Her var det mye lekkert! Gleder meg til å se lekestuen med det fine stoffet i altså!!!

Kvinnelist er godt å ha ja, også var det jo bra at du kom deg helskinnet hjem - ingen spøk når bilen begynner å tulle altså!

Ønsker deg en fin helg!
*klem*

Anonym sa...

Wow, sier jeg også. Jeg trodde jeg hadde shoppegener, men der tok jeg tydligvis feil. Haha.

Hulda sa...

Deilig med noen nye ting, og her har du jo fått med deg mye flott. :)

borghild sa...

Nydelige ting du kom hjem med, synes den bollen med sukkerbiter i er så fin, den er fra Indiska, er den ikke? Så på den og de matchende koppene sist jeg var der, hadde veeeldig lyst på de, men det ble ikke denne gangen. Men etter at jeg kom hjem har jeg iallfall funnet ut at vi trenger nye hverdags-kaffekopper, og kanskje te-kopper også, og da er de hvite straks med i bildet igjen:-) God natt, nå er det virkelig natta!! Klem B:-)

Fru Fjeldhammer sa...

%0) Hvor er det blåe innslaget?? *LOL*

Her var det mye fint!! deilig med slike husmorferier.. må snart på en slike en selv, føler jeg! *S*

Den øverste knaggrekke der var jo bare helt rå, hvor kommer den fra??

HA en fin helg!

Ida sa...

Hej vad jag är glad att jag hittade din blogg av en ren tillfällighet! Den är otroligt vacker och jag återkommer gärna! Vänliga hälsningar Ida

... 4 på toppen sa...

Så mye fint du har funnet. Og den lekestuen gleder jeg meg til å følge med på. Drømmer om en selv her ute i hagen til prinsessa vår. Legger deg til på lista mi jeg, så jeg ikke glemmer å sjekke ut hvordan det går med lekestue-prosjektet. Håper det er ok?

Ha en fin fredag. Klem fra Christin.

livi sa...

soooo....loveley!!!!thanks for your nice words!!!
ciao,ciao livi

Juli sa...

Hei!

Jeg ønsker å invitere deg, som aktiv interiørblogger, på et fagseminar i regi av IKEA. Kan du ta kontakt med meg på min e-postadresse (allk@pr-o.no), så vil du få tilsendt mer informasjon. (Dette er ikke en masseutsendelse.)

Med vennlig hilsen
Aina Kristensen
PR-operatørene
www.pr-operatorene.no