fredag 25. april 2008

Bill.merk. Oppussingsprosjekt
.
Nå begynner hjernen å fungere igjen og da begynner planene å surre rundt. Da jeg ble syk hadde jeg tenkt å begynne å pusse opp lekestua til ungene. Der er det nemlig ikke gjort noe inne, kun satt inn masse gammelt skrap.
Nå har jeg imidlertid planer om en liten "extreme make-over". Det kommer til å gå i snile-tempo, men jeg tror det kan bli fint...

Jeg har tatt utgangspunkt i fargen på disse tingene, og skal sy gardiner og puter i stoff fra Stoff og Stil. Rundt lekestua tenkte jeg at jeg skulle plante buskroser med deilig duft. Mm.... Storesøster er imidlertid litt bekymret for at det skal bli for barnslig. Sånn er det når man er blitt 7 1/2 år og veldig stor :)

17 kommentarer:

janne - kathrine sa...

Tipper lekehytta kommer til å bli kjempefin jeg. Når storesøster ser den ferdig, vil hun sikkert bli fornøyd hun også ;-)
Synes sommerkolleksjonen til Stoff og Stil er så koselig i år. Virkelig mange fine stoffer altså. Har sett meg ut en god del jeg som jeg tenkte jeg skulle ta meg en tur å se litt nærmere på når alle eksamenene er ferdig. I butikken har de så mye større utvalg enn det som ligger i nettbutikken, så jeg synes det er verdt å ta turen selv. Har hytte i Drammen, så jeg pleier å kombinere hyttetur og Stoff og Stil besøk :-)

Naboen vår pusser opp huset sitt nå og skal bl.a. utvide et tilbygg slik at de ikke lenger har plass til sin lekehytte - og det beste med det er at vi har fått arve den. Problemet er bare at vi ikke har fått ordnet til det område hvor den er tenkt å stå - så vi får kanskje ofre garasjen i et par mnd.

Ønsker deg en fin helg!

Fru Fjeldhammer sa...

Dette blir spennende, og lillesøster blir nok storfornøyd.. du får si si fra til storesøster at hun får finne på noe annet da vettu hvis det blir for barnslig for henne, men bare vent, når du er ferdig så står hun der målløs!!

Godt formen din er bedre, ikke morro å være syk!

Jeg har mye prosjekter frem og tilbake jeg og, men jeg synes uannsett hva jeg gjør så lager jeg bare mer arbeid for meg selv!!! Sånn er det når man aldri er fornøyd!!

Den termosen du har har jeg lett etter, har bare funnet andre farge kombinasjoner, men jeg vil ha blå/turkist...

God helg til deg og dine..

ceciliegrut sa...

Hvis det ikke er for barnsli for mamma er det vel ikke barnsli vel? Det blir sikkert kjempefint!

tinemor sa...

Tror lekestuen kommer til å bli kjempefin!
Og hils STORE søster å si at disse stoffene og fargene er det masse voksne damer som elsker, og til og med har på kjøkkenet sitt! Så dette er ikke barnslig, men for ekte, stor/voksne damer som har god smak og vet hva som er moderne.... ;-)
Men jeg regner med at når du er ferdig med ekstrem make-ower, så syns hun det er blitt kjempefint og kommer til å elske det lille huset!
Ha en riktig god helg!

fru vims sa...

så flott at formen din er bedre!! :)

store flotte planer du har for lekehytta. vi bygde egen rundt treet i hagen og rappa maling fra naboen. ble ikke stilfullt akkurat, men det var veldig gøy ;)
storesøster blir nok imponert over hva mamman kan trylle frem nå du er ferdig ;)

det der pay it forwar er slik:

du får en gave av meg og skal gi tre gaver til de tre første som melder seg på din...er på en måte sånn kjedebrev aktig da...men litt morsomt for en sånn fersk blogger som meg ;)

jeg skal se godt gjennom bloggene til dere tre og finne på gaver som skal (forhåpentligvis) passe dere godt! ;)

gaven kommer i løpet av 365 fager... eller jeg skal prøve å korte det ned litt da ;)

god helg!!!

Ann Helen sa...

Det blir sikkert knallfint! Gleder meg til å se det ferdig!

God helg til deg også:)

Livy sa...

Heisann!
Det kommer til å bli sååå fint! Jeg skal også "gå løs på" lekestuen til jentene denne våren - gleder meg!

Ønsker deg en fin helg!
*klem*

Anonym sa...

Det blir nok kjempefint. Ønsker deg ei god helg!

borghild sa...

Så godt du føler deg bedre, det er ikke noe kjekt å være syk...
Lekestua har jo kjempepotensiale, og stoffene du hadde valgt var kjempefine, så jeg er sikker på at du får et bra resultat!
Ha en kreativ helg! Klem B:-)

Miamor sa...

Så flotte planer du har , og tviler ikke på at du får realisert dem...her har vi dekka bord til konfirmasjon og gleder oss til morgendagen.. se blogginnlegg :)
Vi prates--

Lena sa...

Åh - herlige farger!!! Akkurat slike jeg kan tenke meg å scrappe litt med for øyeblikket!
Jeg ser at du har huket tak i de fine boksene jeg sto og så på her forrige dagen... "Dessverre" så er kjøkkenet mitt i beigetoner - ellers hadde jeg kjøpt dem på flekken - de var jo så søte!

Godt å høre at du har kommet deg på bena igjen!
Ha en fortreffelig lørdagsaften!

Laila sa...

Det blir nok kjempefint. Ser du har valgt samme fargetema som meg, så det blir spennende å se hvordan det blir (kanskje jeg hermer). Men fra det ene til det andre, får du til å bestille fra Stoff og stil? Jeg prøvde i går (eller var det dagen før?) å bestille noen stoffer (bla. de du har bestilt) men jeg får bare feilmelding. Skikkelig irriterende!

Laila sa...

Og si til storesøster at store damer liker sånne farger (i år og for flere år siden) og at jenta mi skal ha samme fargene og hun er 10... Det kalles "klubbhus" her da, ikke lekestue, har jeg blitt informert...

Fjordheim sa...

Godt å høre at du er i bedre form.
Gleder meg til å se lekehytta ferdig. Ser ut til å bli flott med de fargene. Og så luktende roser. Det blir nok romantisk og koselig. Lykke til.

fru vims sa...

hei du, unge og vakre.

jeg trenger ditt fulle navn og adresse for åsende gave. den er ikke helt ferdig ennå, men kjekt å ha det når jeg plutselig er ferdig. litt gøy dette, prøver å finne ut hva som passer til hver og en slik at alle blir like gøad for gaven. vanskelig når mag ikke ordentlig kjenner mottaker, men det er gøy med utfordringer! :D

håper uka di blir fin!

send navn og adresse til

fru.vims@gmail.com

klem

LoneK sa...

Spennende.
Er artig når ting gjøres litt ordentlig i dukkestua.

En mammas drömmar sa...

Om du kollar på min blogg så kan du se lekstugor från USA, otroliga och naturligtvis helt ouppnåeliga för oss vanliga dödliga. Men inspiration kan man ju i alla fall få...