onsdag 9. april 2008

12-timers økterFuglekasse (bilde fra Nordhjem)


Mmm....en deilig kopp te... (foto Lena)


Nydelig hjerte fra Cox


Utekos hos meg... (foto Lena)


Først og fremst, den franske sjokoladekaken smakte nydelig...for de som lurte...:)) Det gjør den igrunnen alltid.

Danseoppvisningen gikk også kjempebra. De var så søte. På partiet til storesøster danset de hip-hop også. Så morsomt å se på:)

Ellers er det ikke tid til mye kos om dagen. Holder på med innspurten på en oppgave hvor vi innreder et hotel i engelsk.. litt Burberry-aktig stil... Veldig gøy, men det blir alltid mye jobbing på slutten. Skal levere på fredag og det skal bli deilig. Så er det en liten oppgave i Styling igjen og så er det eksamensoppgaven min! Hurra...gleder meg til å bli ferdig:)

Ha en strålende onsdag jenter!!

19 kommentarer:

frk. vims sa...

oppskrift på fransk sjokoladekake hadde vært fint å få, det må jeg bare innrømme. elsker sjokoladekake!!

som vanlig legger du ut mange fine bilder!

Håper det går bra med oppgaven og at du ikke sliter deg helt ut. Det er lett å bli overivrig og glemme små pauser. Mitt beste tips er å drikke mye te og spise masse frukt. Honni Corn gjør deg bare høy på sukker hahaha (en liten intern for meg selv her)

lykke til med oppgavene!

og ja, jeg er veldig spent nå...det er meldt 5 grader og regn... kraftig nedbør faktisk... bra jeg har kjøpt meg ny paraply fra Lisbeth Dahl ;)


klem

Frøken Englefjes sa...

Vil også ønske deg lykke til med innspurten av studiet og oppgaven. Har en oppgave hengende over meg selv i dans. Tar et dansestudie i Stavanger samtidig som jeg tar master i musikk i Bergen. Siste oppgave skal inn i løpet av superhektiske april og jeg har selvfølgelig utsatt den leeeenge. Tiltak å sette seg ned da, men i dag skal jeg begynne.

Ha en fin uke!

frk. vims sa...

så koselig da. det er så flott i danmark. hatt mange fine ferier der! :) litt morsomt at dere er blitt inspirert av oss. hihi

vi reiser grytidlig på fredag. kjører nedover. enklest slik med kjole og dress....
vi har time hos presten kl 14, så vi må nok kjøre kl 6.30 gjesp!!!

du kommenterte forresten rett før jeg fikk lagt ut nytt innlegg ;)

Tante Mimmi sa...

Fantastiske bileter!!
ÅÅÅ! Eg fekk lyst å setje meg i stolen, med koppen i fanget og høyre på fuglane som kvittra på veg inn i sitt stilige hjem!
Lukke til med oppgåve innspurt! Men ..kos deg også oppi det heile!

☆Therese sa...

Lykke til med oppgaven og kommende eksamener!!!

Jeg gikk engang (dvs mange år siden) på NKI`s interiør skole og uten sammenligning forøvrig, husker jeg det var mye arbeid med oppgavene. Plantegniger og kolasjer (eller hva det nå var vi kalte det - ha ha - noen år siden ja). Men det var moro.

Fine bilder du har med her - liker de rolige fargene/stemningene :o)
Masser med hilsener

borghild sa...

Godt å høre at deres kjellerstue ser lik ut!;-) Det blir mye inn og ut og gjennom stua, og så er det et rom vi ikke bruker akkurat nå (blir nok helst når barna blir større, eller når mannen får lerret og prosjektor som han gnåler om:-). Vi har også pusset opp vaskerommet, der var det mur og rørene gikk utenpå veggene, ingen isolasjon, og belegget på gulvet kunne dras rett av. I tillegg var det en nydelig vaskekum og vvb fra byggetida (rett over 20 år siden). Rimelig lekkert, men vi hadde bestemt oss for å ta det med én gang, og det er jeg glad for nå, hvis ikke hadde det sett likedan ut i dag. Men det er jo litt koordinering også, for vi måtte ha både snekker (kompis), rørlegger (bekjent/kompis) og elektriker (svoger) som kom innimellom hverandre. Når den ene var ferdig med noe, var det den andres tur, før nummer en måtte til pers igjen, og så kanskje den tredje. Vi delte ut nøkler, og så gjorde de mye av den delen vi ikke kunne hjelpe med selv, mens vi var to uker på ferie:-)
Så nå har vi ordentlige, isolerte vegger i beverpanel, fliser på gulvet, ny vvb og kum, og rør som går inni veggene. Mangler bare et par strøk på døra inn til boden og listene, og det har manglet leeenge...
Kos deg med siste innspurten på oppgaven!:-) Klem B:-)

Ann Helen sa...

Lykke til med studieinnspurt og eksamen - hektiske dager skjønner jeg!

Heldigvis er jeg ferdig med alt av eksamner, nå er det bare en praksis som gjenstår:):) Men kjenner jeg meg selv rett er jeg nok snart tilbake på skolebenken, er jo gøy med studier også! Og man har jo en helt annen frihet enn som arbeidstaker.

Fortsatt god arbeidsuke - snart er det HELG!!:)

Hulda sa...

Du viser alltid så inspirerende bilder! Herlig! :)

MODERN COUNTRY sa...

Men oj, tar du Interiørstudie?? Så gøy!! Ble selv ferdig for 6 år siden, det har jeg jammen hatt mye glede av. Og jeg vet hvor mye arbeid og tid det kan ta. Så LYKKE til med oppgaver og eksamen!! Supert :))

Fine bilder du alltid finner forresten og dine var faktisk de vakreste!

Klem

mali-mo sa...

Sier jatakk til kakeoppskrift jeg også..

Lykke lykke til med innspurten i studier. Jeg har en innlevering fredag og kan ikke si jeg er i rute på den. Huff. Burde nok blogge istedenfor å lese...nei hva skriver jeg. Motsatt. Motsatt!!!

borghild sa...

Så heldig du er som har en mann som vasker tøy! Tøyvasken er det hovedsaklig jeg som står for her i huset (han vasker treningstøyet sitt selv), men egentlig så er jo brettinga og legging på plass det kjedeligste, så det er greit...
Han prøvde en periode, men klarte å vaske favoritt-ullgenseren min fra Benetton på 60 grader, slik at den kom ut i størrelse mini.. Og han vasker stadig feil, ullundertøy til barna på vanlig vask og med tøymykner o.l., så jeg synes det er best å gjøre det selv...
Men jeg HATER å gå ut med søpla, da, så det er det stort sett han som gjør... Greit å dele litt...

Krusedull sa...

Hei! Beklager at jeg svarer sent, ang. de strikkede håndklærne. Men det ser ikke ut som du hadde hatt tid til å strikke denne uken uansett!? Stå på! ; )

Jeg bruker rundpinne nr. 4 til håndkle nå, og Pt Petunia bomullsgarn. Men det er nok mange muligheter, har brukt litt forskjellig.
Lykke til med leveringen på fredag, strikking og alt annet!

Krusedull sa...

Ps: Det er jo også mange muligheter for størrelser og mønster på selve produktene. På de fleste har jeg laget ruter med 6 rette og 6 vrange, og så glattstrikk i kantene. ; )

MeyBiMe sa...

Flotte ute-kos-bilder :-)
Lykke til med oppgavene dine!!!

Dans på roser... sa...

Åh! Å komme inn til deg er alltid en opptur!
Dine bildecollager er så delikate. Jeg må sjekke om jeg har linket til deg, hvis ikke gjør jeg det straks. Jeg må ikke gå glipp av dine innlegg. Så nydelige bilder du har tatt med tekopp og reinskinn. Mmmm. love it!
God natt.... =)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Miamor sa...

Lykke til med innleveringen! Så gøy det må være, men sikkert veldig krevende også!! men så lærer du jo utrolig masse da som vi andre bloggerne kan dra nytte av....Jeg skal på hyttetur til hemsedal i helga med en jentegjeng:) Gleder meg !!!

tinemor sa...

Lykke til med oppgaven din.
Blir nok deilig å være ferdig til hælga, så får du kanskje slappe av litt.
Ha en strålende uke!

Fru Fjeldhammer sa...

God helg til deg også!
Åjah, jeg kunne tenke meg at du hadde det så fint hjemme. Skikkelig gjennomført med blått all over!!

Var innom en blogg i går, som hadde malt to stoler i en fantastisk blåfarge, så nå sitter jeg her å vurdere om jeg skal kjøpe en boks av den fargen og male det ene skapet lyse lyse blått... Skummelt!!

Lykke til med oppgaveinnlevering!!
Klem