fredag 15. februar 2008

Litt Valentines etterslep...I går kom 5-åringen min hjem fra barnehagen med dette utrolig flotte hjertet som hun hadde sydd selv. Det første hun noengang har sydd... og da smelter jo et morshjerte!Jeg skal innrømme at jeg ikke har noe stort forhold til Valentines Day. Er antagelig for gammel :) og tenker vel egentlig litt sånn at dette er en dag for Posten og handelsstanden. MEN når min lille, nydelige 5-åring stolt plukker dette fram fra sekken...som hun har sydd med sine små, litt lubne hender... da liker jeg Valentines Day da!!

Imorgen begynner vinterferien (iallefall en mini-ferie), og vi setter nesa mot fjellheimen med et vennepar med barn. Det skal bli deilig! Men før den tid skal det handles, pakkes, vaskes og spises snop (som de sier i Telemark...har etterhvert lært meg sjargongen:). Det er jo fredag!! Hurra!


Ønsker dere en flott fredag!

8 kommentarer:

frk. vims sa...

For et herlig hjerte! :) flink jenta di er!

Ha en flott vinterferie! Det blir nok godt å få litt fri fra studiene.

frk. støwer

Linda Nordli sa...

Det der er jo det flotteste hjertet en mor kan få:) Smeeeelt.Dersom du går inn på hjemmesiden til de som lager teppene så står det en forhandlerliste der. var mange steder i Norge som hadde de. De er så praktiske! tenkte spesielt på gangen. Der er det kjekt med en matte som bare kan spyles. Ha en kjempefin helg! Takk for kommentarer på siden min:)

Verkstedet sa...

det er jo bare det flotteste hjerte. ta godt vare på det!!!! koselig.
fikk grener med papirhjerter på av min femåring, ble en kosleig dag!!!!
god helg og ferie om dere også har det nå. på oss blir det masse ski!!!
klem

Aina sa...

Flott hjerte, det er slik en stas med det ungene lager selv, de er jo så stolte av seg selv og spente på om vi blir imponerte. Jenta mi er skikkelig produktiv og lager mye fint (og rart) titt og tett, har gitt opp å ta vare på alt;0)
Håper dere har en trivelig vinterferie på fjellet og koser dere masse, her spiser vi også snop-er jo lørdag:0)

Klem!

Memories sa...

Så koselig med hjerte:) Den beste gaven man kan få er jo det de små har laget. Det smelter et mamma hjerte det:) Ha en fortsatt fin dag! Klem

borghild sa...

En får jo tårer i øynene når de håpefulle kommer hjem med slike ting!! Og så stolte de er når de overrekker gaven!! Slike øyeblikk er 'priceless'!!
Håper dere har det fint på tur!
Klem B:-)

Tove sa...

Så flott hjertet var:) Fikk selv et hjerte, og det har fått hedersplassen i stua. Ang bildene dine fra fjorden så kjente jeg meg ikke helt igjen, men regner med det er i samme by som meg?, og da har jeg nok en viss anelse om hvor du bor:) ( og det er jo nydlig utover der, reiser masse den veien i sommerhalvåret og går turer og bader)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Alltid så koselig å få noe som ungene har laget selv og som de stolt kan vise fram. Kjempesøtt
:O)