torsdag 18. november 2010

Flink matpakkemamma

Idag føler jeg meg som en flink matpakkemamma. Julie har mast om salat og idag ble det en frisk og fargerik salat i matboksen. Jentene var superfornøyde!

Nå skal jeg begynne å ta meg sammen og gjøre dette oftere, for det tar jo ikke noe lenger tid!! Det tar faktisk lenger tid å smøre 4 skiver brød x 2 matpakker.

14 kommentarer:

vigdis sa...

*åh, det så deilig ut! jeg føler meg som verdens dårligste og kjedeligste matpakkemamma - min lille gutt på 2 år vil BARE ha doble brødskiver med enten leverpostei, kaviar eller makrell i tomat - hver dag! prøver jeg på noe annet, så spiser han ikke..gleder meg til han blir litt bredere i matreportoaret sitt, slik at jeg kan lage finfine salater jeg også;) fin torsdag til deg*vigdis

Tulip sa...

Mmmm.. det så frisktene, sunt og godt ut!
Godt at ungene selv ber om dette...blir jo kjedelig i lengden med den trauste matpakka!

Unknown sa...

Også er det jo så sunt:)

ella sa...

Så flink du er! Så fristende ut! :-)

Yvonne sa...

dette såg lekkert ut!

tempo.dk sa...

Flot - ingenting er bedre, når børnene er tilfredse og så er det jo super sundt. Det er ikke så let at lægge vaner om - det kræver overskud, men det kan lade sig gøre.

Jannicke sa...

kjekt for jentene å få salat med på skolen :o) det elsker også datteren min å få med seg :o)
sønnen vil ha kyllingvinger, så det fikk han i dag. Greit å veksle litt, og ikke alltid ha med brødskiver.
Klem J.

:) sa...

Så flink!! Det så utrolig godt ut!
Jeg elsker å lage sunne matpakker til sønnen min, men han er enda litt kresen (2,5 år). Er ikke alltid jeg er like flink heller, men ... liker å prøve i alle fall!

Det er jo så mye bedre for dem med enn brødskiver! :)

ennahs lille hjørne sa...

Nammm... dette så veldig godt ut!!:)

Perlemor sa...

Det kunne virkelig friste en sulten mage! Jeg har periodevis hatt uker hvor kreativiteten har vært på topp, og det har gått utover matpakkene til jentene! Det skal ikke så mye til alltid!

mi-rachel sa...

søren meg sant;)

mammaKine sa...

Herlig. Det så lekkert ut!
God søndag, klem fra Kine :-)

Camilla sa...

Ja dette er superbra :) bruker det samme selv, pluss at jeg steker kylling fileter og fryser ned, tar opp og skjærer i biter på morran sånn at de holder seg en hel skoledag. sammen med agurk biter, eplebiter, salat ,mais osv ;) genialt, om matpakka er tom når gutten kommer hjem :)

Hanne sa...

Så veldig godt ut! Tror jeg min datter hadde blitt glad for også!