mandag 12. oktober 2009

Røde kjøkkendetaljer

Rødt er en farge jeg ikke har noe av hjemme hos oss. For meg er det en litt krevende farge, men når jeg ser den hos andre synes jeg det er veldig fint. Som her...

Dessuten liker jeg bilder av vanlig, ustylet hverdagsliv...som det øverste bilde. Og jeg skulle gjerne hatt kloa i en gammeldags brødboks i god stand :)

14 kommentarer:

Strada_del_sole sa...

Das sieht einfach nur umwerfend aus.
Die Teekanne und Becher kenne ich irgendwo her...:-)). Besitze ich auch in allen Variationen.
Ich finde Deinen Shop wirklich sehr schön und ansprechend. Wollen wir uns verlinken ?
Ich wünsche Dir einen schönen Abend.
Jenny

ANETTESHUS.COM sa...

Flotte bilder!! Jeg er kjempe-glad i rødt! Året rundt:) Ikke bare i desember ... Men bare i små detaljer, det må ikke bli for mye;) Og kanskje helst bare på kjøkkenet;)

Klem Anette:)

Hem och Lycka sa...

Rött är riktigt fint i lagom dos tycker jag! Jag gillade inte färgen förr men till jul smyger jag gärna in lite grann som accent till det vita.

kram

Kvirrevitt sa...

Hei:)
Helt enig i det røde! Synes det er veldig fint, men har svært lite av det selv.
Nå er muffinsformene og billysene jeg fikk (vant) av deg blitt godt brukt og tatt imot med store smil! Vellykket premie, altså:)

moa sa...

litt vågalt...
er ikke så tøff jeg!
selv om jeg synes det er fint!

moaklem

Anonym sa...

uttrolig fint bilde var det!!!

Jannicke sa...

..jeg føler det samme om rødt som deg :
Flott hos andre,
men feil hos meg :o)

Ha en fin tirsdag! Klem J.

IfraLahell sa...

Lite rødt her hjemme også, bortsett fra på barnerommet. Der er jeg litt mer vågal og har mange sterke fargeinnslag. Bruker mye rødt der og lite rosa..! Er heller ikke mye rødt her i julen, selvom jeg synes det er en nydelig farge tar den som du sier mye plass.

Klem

Guttemamma sa...

Elsker røde detaljer,året rundt!! Og sammen med lyseblått..jammi:-)

Christine C sa...

Har litt samme forhold til rødfargen som deg...synes den er koselig til jul, men ellers er det lite rødt å se her i heimen. Blir nesten litt omvendt når jeg ser de bildene du har lagt ut da, for de var lekre :)

Bare Beppe sa...

De røde koppene er jo fantastiske da, men enig at det kan være en litt vanskelig farge :) Men nå på høsten, mot jul er det superkoselig med noen røde detaljer. Vi har en sånn brødboks på hytta, bare i offwhite, og den er bare så lekker!! Klem Beppe

☆Therese sa...

Herlige bilder. Syntes også rødt er fint hos andre, men finner ikke helt rom for fargen hos meg selv - dvs det er kun 3 år siden vi "hev" ut en gammel rød salong og vi har fortsatt et rød-brunt teppe på gulvet (som jeg også gjerne vil bytte ut...). Har liksom hatt den fargen jeg nå - er ferdig. Bortsett fra til jul, da må jeg ha litt julerødt.

Mitt lille hjem sa...

Er enig! Jeg har ikke noe særlig av det heller.
Men min mor er glad i rødt, og hver gang jeg er hos henne tenker jeg over hvor fint det er ;)

Brødboksen var tøff!

solveig sa...

hei, fallt pladdask for dette innlegget ditt ,) eelsker røde detaljer og aller helst på kjøkkenet!! har nettop fått nytt kjøkken, og ser etter rød brød-boks, så har du noe tips... :) de var lekre de koppene og den mugga!! hvor får du tak i de? greengate? klem