tirsdag 10. februar 2009

Min lille helt


Grå tekasse fra Strandlykke

Først, tusen takk til alle som la igjen så hyggelige hilsener til Julie. Det var kjempekoselig! Har desverre ikke fått vært innom noen da det har gått i hundre her hele helgen.

Det ble en stor dag (..og laaang). De vant ikke, men sto og sang og danset foran 800 mennesker og jeg er så utrolig stolt!! Stolt over at de kastet seg ut i det. Det hadde jeg ALDRI gjort som 8-åring. Men de fremførte uten nerver. Helt utrolig.

Planene er visstnok allerede lagt for neste års opptreden..hi hi.


Kurv til 7 glass i fil de fer fra Strandlykke

Ellers pakker jeg ut varer. Fikk en stor pall fra Bloomingville igår som nå ligger ute i nettbutikken. Kom inn og se hos Strandlykke.

13 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte bilder. Nydelige de nedenunder også. Så flink datter du har! - og tøff! :) Gleder meg til å fylle mine kasser med løkblomster.

Sivs hus sa...

Hei, Så flott kurv. Gleder meg til å besøke nettbutikken din igjen. Du har mye lekkert. Ha en fin tirsdag. Klem Siv

Lykkelita sa...

Så gøy at det gikk bra, man trenger jo ikke vinne for at en opptreden skal være en susksess:)
Synes hun er tøff!
Flotte bilder. *Jeg iler inn til strandlykke*
Klem

My home is my Castle sa...

Flotte bilder...
Må ta meg en tur innom butikken din igjen ;)

Klem,Kari

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Heia Julie ! Så flink datter du har :)) Gi henne en skikkelig god klem , og si at hun skal være skikkelig stolt av seg selv !!!!

Anniche ♥ Annas Rom sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Torilpia sa...

Det er så flott at ungene får lov til å prøve seg slik. Her oppe har vi noe som kalles "småstjerner" og ungene er helt ville etter å delta. Alltid morsomt!

Ha en fortsatt fin uke - klem!

Miamor sa...

..så koselig at de taklet presset..og DU overlevde også..ikke værst..gleder meg til å se varene da...spennende... Klem :)

MODERN COUNTRY sa...

Så moro! Vel overstått opptreden for lillemor! Nydelige bilder av kurv og marmeladeglass. Nydelig alltid med små busker eller blomster i kurv og glass. Vi venter sånn på våren vi, men glemmer kanskje at vi bare er i Februar. Så rare som vi er ;)

Ha det godt!
Klem Aina

Miamor sa...

Bordet mitt??? Er det bordet på Bruncheriet du tenker på??? det er en kafè og ikke hjemme hos meg...men kanskje noe annet du tenkte på???? ja bara frågar???

Miamor sa...

..og det spennende er at Berit som eier kaféen har spurt om jeg vil ha en utstilling med bilder der til høsten...skummelt og herlig på en gang... Klem ;)

Ingrid_blafre sa...

Så moro med Julie - travle dager her også, så jeg rakk ikke å krysse fingrene for den tøffe dattera di ;-) Ønsker deg gode dager!

Tulip sa...

Nydelige bilder.

Skjønner godt mamma er stolt av jenta si! Det hadde helller ikke jeg turt som 8 åring! Kult!

Nå skal jeg kikke innom strandlykke...