onsdag 10. desember 2008

Klar, ferdig, gå!!Utstyrt med en lang liste og en skarpladd lommebok skal jeg idag kaste meg ut i årets julegavehandel. Her skal det handles...huhei...

Som tidligere nevnt ligger jeg laaangt etter skjema, og derfor blir det idag maratonhandling. Da er det en stor fordel med svart belte i shopping..:)

I tillegg pyntes det litt her og der. Mine små grantrær er satt i bøtter og skal få litt pynt på seg. Og årets julekort skal få henge i dette søte hjerte.

Nei, nå roper julegavene. Ha en fin dag jenter!

19 kommentarer:

mali-mo sa...

Julegavehandel ja...jeg må ta meg en solid runde med laaang liste en dag jeg også. Menikke idag!

Kjempefine bilder hos deg, igjen ;) Ha en fin (handle) dag!

H elle K sa...

Jule gaver, ja har så vidt begynt jeg da.. Kjempe fine bilder.. Ha en god dag.. Kristin

Tina sa...

huff ja flere som må ta på seg løpeskoene snart. Bakingen har også uteblitt men det blir vel... Ligger en liten overraskelse inne hos meg til deg! klæm

Lena sa...

*ler* Jeg hadde også noen tanker om at det skulle bli litt supershopping av julegaver idag. Det ble blomster, lys, nye sko til lørdagens julebord, fotopapir og konvolutter. Ikke en eneste julegave i sikte... Har jeg glemt mine gamle shoppingkunnskaper???

Lykkelita sa...

Håper det svarte beltet kom til nytte i dag:)
Alt vel her i nord, frisk mann, julestemning og enda litt tid før eksamen skal leveres - phu, heldigvis:)
Likte hjertet kjempegodt, men nå er det kroken på døra for handling på ei stund. ("hvisker": hvis ikke det dukker noe helt spesielt opp;))
Klem i natten!

Lykkelita sa...

Award til deg hos meg!

Liv Elin sa...

Du er ikke alene om å være sent ute - og jeg har ingen interiødbutikk å drive heller !;)Men om du har svart belte i shopping - tenker jeg nok du får fixet endel på runden din jeg !:)

Kjmpefint kortholder - og så koselig med pepperkakebakst ! Det har vi ennå tilgode her i huset - men må se om vi ikke rekker det før helgen....

Ellers var det så fin voks(?)duk du hadde på kjøkkenet - hvor er den kjøpt ? Er såå svak for polkadots ! ;)

Ha en herlig desemberkveld.

Surlands Jem sa...

Dæ å skjønn den krona var... Fin side du har! Kommer tilbake her:-)

Ha 1 deilig førjulstid!

MODERN COUNTRY sa...

Alltid like hyggelig og stikke innom. Vakre bilder av barna dine på pepperkakedagen. Så koselig som det er! Duken var superfin, deilig farge.

Lykke til med Julehandel og ha en trivelig 3.Advent!

Klem Aina

☆Therese sa...

Håper du kom i mål med shoppingen ;o) Jeg har også sort belte i shopping, ha ha, så jeg er nesten ferdig (inkl noen "gaver" til meg selv...).

Ha en fin fredagskveld !!

Hilde Heimdal sa...

Så flott nettbutikk du har startet! :)

Olstad sa...

Det hjertet til julekort var utrolig flott. Håper du fikk handlet mange fine julegaver i dag.

Ha en riktig fin adventshelg.

Tulip sa...

Ja de julegavene...det er merkelig hvordan vi alle stresser rundt for å kjøpe disse gavene til slekt og venner!
Men det er jo hyggelig med gaver, synes det er koselig å gi, og å få!

Trodde du handlet alle gavene hos Strandlykke??!!

Miamor sa...

God søndag til deg, Lena!! her står pepperkakestabburet klar til pynting..og lussekattene er i poser til kaffebesøk i moregn...og designernes julemarked er besøkt i dag..og wow...der var det mange kreative folk...må en bitteliten tur dit i morgen også jeg etter kirketid...en aldri så liten....

Klemmer herfra ;)

Minmill sa...

Hei. Håper du kom i mål med julegavene. Jeg tok på meg joggesko og praktisk tøy og kjørte til byen en ettermiddag. Etter fire timer var handlelisten komplett. Men fant ut det tok vel så lang tid å pakke inn sakene og dandere de i fine poser. :)

Anonym sa...

Hei.
Vil bare sende en takk for kjempekjapp levering av varer! Alt kom vel frem til Hønefoss. Ha en fortsatt fin adventstid.
Hilsen fru H

Karna sa...

Lurer på hvor alle feene er når en trenger dem, skulle hatt en liten fe som spredde litt julestemning i heimen nå....sukk...Har ikke funnet et fint tre å hogge heller, blir vel til at jeg må kjøpe et i år er jeg redd....Jul blir det vel til slutt vel...

Merethe sa...

takk for koselig hilsen :)
Hvor går jenta di å synger? er det i Eidanger kirke? Eldstejenta her har sååå lyst til å begynne på et eller annet, men vi synes ikke det er så lett åfinne noe- hun har alltid nye prosjekter på gang og ting hun vil lære, men blir så vanvittig fort utålmodig! :D Kanskje sang hadde vært noe for henne :)

Håper du kom gjennom gaveshoppinga di- jeg skrev opp liste hjemme, tok med 4 barn på slep, og innen 20 min hadde jeg handlet til 7 familier :) Bruker max to timer på julegaveshopping hvert år :D lært meg å være effektiv etterhvert. Nå venter jeg bare på Riise elektro som skal komme å reparere ovnen slik at vi kan begynne å bake! Heldigvis er jeg hjemme om dagen, slik at jeg kan ta 4 slag på en dag..

Håper dere koser dere :)

Klem

☆Therese sa...

God morgen Lena (morgen ennå for meg selv om jeg er på jobben...hysj).

Vedr. bildene på bloggen min; jeg har ikke brukt photoshop (skulle gjerne hatt det selv). Har først "lagd" den ujevne kanten (vet ikke hva jeg skal kalle det:)) på bildene i et prog på nettet http://www.bighugelabs.com/flickr/.
Så har jeg lastet ned Windows Live Writer - der kan jeg b.l.a. få på tekst på bildet, har ikke den linken her :o)
Dette er gratis og det er jo topp!! Lykke til! (skal se om jeg har linken til Windows Live Writer hjemme, hvis du vil ha den).
Ha en god dag.
Klem