mandag 21. juli 2008

En liten mellomlanding...


Denne kannen fant jeg på et bruktmarked


Hagesett for barn fra Lisbeth Dahl... satt
ned til 50,-.
Alle foto Lena

Hei og tusen takk til ALLE som har lagt igjen så utrolig flotte hilsener hos meg i det siste. Jeg har ikke fått svart noen for vi er stort sett uten nettforbindelse om dagen. Men jeg har lest alle og blir så glad. Så utrolig snille dere er!!

Vi har akkurat kommet hjem fra en deilig uke i Danmark. Litt vekslende vær, men vi har likevel hatt det fint. Og Emmeline (hvis du er innom..) jeg har tatt på en slange!! Jeg er skikelig pyse når det gjelder å f.eks bade i kaldt vann, men jeg tør å ta på slanger..:)

Litt ferieshopping har det også blitt og her er noen bilder av bittelitt av mine innkjøp. Hadde vi hatt mer plass i bilen hadde jeg vært helt blakk nå. Kom nemlig over et stooort bruktmarked... og det var ikke lett å gå forbi... også så billig!! Akk.

Ønsker dere alle en fortsatt strålende sommer for nå kommer sola!

13 kommentarer:

Randi sa...

Ja noen ganger skulle mann hatt en tom lastebil når man drar på ferie...jeg tror jeg ksla ha med meg en tom koffert når vi skal til Kreta....tenk på all sanden og stenen og enn om jeg finner rekved..hihihi syns jeg ser trynet på tollerne viss de åpner den kofferten..hahahaha. Men det er alltid så mye jeg har lyst til å ta med hjem, som ofte blir det for mye, så i år blir det med en tom liten koffert.

Håper du har det fin der du er.
Ønsker deg en fin sommeruke

joanna sa...

Fyrste gongen eg er innom her trur eg. Så mykje fint du kjøpte ;O) Hehe eg må berre flire når du forteller om tomme kofferter på ferie. Jepp samma her:O) Når vi var i Italia i fjor hadde eg med meg ein pose med steiner heim i håndbagasjen. Tollarane flirte då, men det var verre når eg kjøpte med meg små agurker på tur i Polen (dei var kjempe gode ). Dei hadde eg i sekken og tollarane lo høgt.
Ha ein fin fin dag :O)

Anonym sa...

Veldig fin blogg du har. Kommer nok til å fortsette å kikke innom her. Vi skal til koselige Samsø senere i sommer og kommer nok ikke til å ha så mye ledig plass i bilen på vei hjem er jeg redd!
God sommer videre til deg og famillien.

Photo-Me-Life sa...

SUPERFINE ting alt sammen. Det hagesettet til barn kler jo bare lekestuen SÅ godt!

Fabrikken sa...

Det ligger noe til deg på siden min ;)

mali-mo sa...

Nydelig kanne og hageutstyr du hadde kjøpt. Er noen småtrol som blir glade tror jeg!

Og du, det der med for liten plass hjem fra ferietur vet jeg aaaalt om, heehe ;)

Hulda sa...

Koselig at du tok deg tid til en liten mellomlanding. :) Så søtt det hagesettet til barn var. Nydelig! Flott den kanna også. Her hos oss er det også mange dager uten nett, da må jeg inn og lese fra mobilen. ;)

Memories sa...

Nydelig dokkestue! Ønsker meg sånn til mine barn. Spørs om den hadde sett like ren og pen ut etter en dag med lek fra mine to...
Likte veldig godt de hageredskapene til bare, så søte!

Fortsatt god sommer!:)

by Siv sa...

Heisann

Det var en utrolig fin blogg du har, kjempeflott lekestue :)
Håper det er ok om jeg linker deg...

Ha en fortsatt flott ferie!!!

Hls
Siv

MeyBiMe sa...

Herlige saker du har fått tak i!!!!
Ja bilen vår var stappfull på returen fra Danmark også!!!
Det er jooo sååå gøy å shoppe :-)
Ønsker deg en fortsatt god sommer...
Og ikke renn vekk i varmen ;-)

Emmas Vita Hus sa...

Så fin blogg du har! Å så fin lekstugan blev! Är glad att jag hittade hit,

Synka mig sa...

Men så söta trädgårdsredskap! Me like!
Blir lite inspirerad till att måla sådana.
kramar M

Tove sa...

Takk for hilsen. Nei, den som hadde hatt ( penger til et) feriehus på jomfuland.. Huset vårt er i Kragerø, men vi har en liten ganske rask båt, så det er ikke mange minuttene ut dit likevel. ¨
Ja, det går fremover med butikkplanene. Lokale jeg holder på å "forhandle" om nå er midt i storgata, men er ikke helt klart enda, men så fort det er det skal jeg nok si ifra:)

Fortsatt god sommer!