torsdag 6. mars 2008

Pysj-party
Her er en liten collage fra 6-åringens pysjparty. Det var så gøy å se alle de små snuppene som kom i pysj...med kosedyr i armkroken... og gave i den andre. Ordentlig søte var de.

Innebursdag i mars, med mye sukker innebærer MYE lyd...! Noe som innebar at jeg og pappaen la oss kl 22. Helt utslitte:)

5 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg syns jeg både ser dem og hører dem for meg!

Frøkna mi er ikke så veldig prinsessejente egentlig, men noe skal være rosa, hun er ikke så opptatt av tema på bursdag og hva som skal skje... men, hun har valgt ut at jeg skal bake "barbiekake"!!
Alright, vi får se på det....

Men ellers, så tror jeg jaggu det var i Danmark vi skulle ha bodd i tanke på stæsj og dill, de kan det altså.
Ha en fin kveld videre...

Linda Nordli sa...

Hei! Så koselig med pysj party:) Det står bursdag for tur her hos meg også. Jeg har bedt barnehagen hjem og får familien på kvelden... Vi er nok i seng kl 20..He he. Det blir litt av en dag. Men hva gjør ikke vi foreldre for de små??? Jeg spurte Norah i håp om at hun kanskje ville ha bursdag på et Hoppeland eller lignende..Men NEI! Bursdager skal feires hjemme ellers er det ingen ekte bursdag. Så her er det bare å bake i vei... Jeg slapp ikke unna:) He he ha en fin kveld. Klem fra meg

Evami sa...

For ei flott prinsesse... Og mamma`n hadde ordnet fin bursdag:) Kan tenke meg at lydnivået ble ganske heftig ja.. Men de kosa seg vel glugg ihjel regner jeg med:)

Men føler med dere voksne,blir jo nesten mere sliten enn de små:) Og da er vel alt bråket verdt de tindrende øynene til ei tulle som er meet fornøyd med dagen sin:)

Klem fra Eva

Lena sa...

Supersøt invitasjon!!! Tenker det blir stas med pysj-party, jeg!
Kjempekoselig blogg du har - jeg er innom jevnlig og kikker litt...

Fregnepetra sa...

Hei. Liker collagen du har laget. Hvilket program har du brukt for å dypetse bildet av jenta di? Kristel